Düzcespor cumartesi günü oynadığı deplasman maçında Ankara Demirspora 3-0 yenildi ve bir futbolcusu kırmızı kart gördü.
Üç futbolcusu cezalı iki futbolcusu sakat ve beş futbolcusuda Kartal Belediye maçı sonrasında geceyi hastahanede kollarında serum takılı olarak geçirdiler.
Bir haftada üç maç oynandı.
Önce Orhangazi deplasmanı. Bu deplasmandan galibiyetle dönen kırmızı lacivertliler ardından çarşamba günü Düzce'de İstanbul Kartal Belediyespor'u konuk etti ve maçı kazanmayı bildi.
Maçtan sonra gribel enfeksiyondan futbolcuların bir kısmı hastahanelerde tedavi altına alındılar oynayıp oynamayackaları maç günü belli oldu Ankaraya gitmeden önce futbolculara 14 bin lira ödeme yapıldı ve Düzcespor kafilesi sakatlar cezalılar nedeniyle 17 kişilik futbolcu kadrosuyla Ankara Demirspor maçına itti.
Maçın ilk yarısı karşılıklı akınlarla golsüz bitti ikinci yarıya önce beraberlik ardından kontra ataklardan bulacağı golün hesabıyla çıkan Düzcespor için 63 dakikada rakip takımın kullandığı korner atışı sonrasında top kaleye girerken çizgi üzerinde kutayın refleksiyle topu elle çıkarması sonucu gelen kırmızı kart ve kullanılan penaltı atışı bir anda maçın akışını değiştirdi.
Evsahibi ekip büyük moral buldu Düzcespor'da ise moraller bozuldu.
Zaten dar bir kadroyla mücadele eden kırmızı lacivertlilerin mücadelesi gol atmaya yetmedi ve defansın bildik hataları sonucu rakip takım iki gol daha atarak maçı 3-0 kazandı.
Bir haftada oynanan üç maç Düzcespor'a ağır geldi. Ancak buna rağmen takımın durumunu gayet iyi bilen ve Düzcespora yürekten bağlı olan taraftarlar bu takım 6 günde üç maç oynadı ikisi dışarda biri içerde iki galibiyet aldı biz takımımıza güveniyoruz takımda bir kart görme hastalığı var ancak son maçta kutay refleks sonucu topu elle çıkardı rakip penaltıyı kaçırsaydı biz maçı alırdık.
Bu dünyanın sonu değil Düzcespor için başlatılan yardım kampanyası güzel bir çalışma imkanı olan herkes katkı sağlarsa bu takım kalan maçlarını kazanır ve Ocak taransferinde yapılacak olan takviyelerle ligin zirvesine ortak olur şeklinde yorumlarla birlik beraberlik mesajları verdiler.