Şıralık bölgesinde oluşturulan spor kampüsü içinde bulunan yedek stat projesinde kazı çalışmaları hızlı şekilde ilerliyor.

Başta amatör spor kulüpleri olmak üzere Düzcespor’un da maçlarını oynayabileceği ikinci bir stat olarak kullanılacak yedek stadın bulunduğu alanda kazı çalışmalarına devam eden Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kısa sürede kazı işlerini bitirip alanı hazır hale getirmeyi amaçlıyor.

Başkan Özlü’nün her platformda dile getirdiği ‘Spor Şehri Düzce’ başlığı altında 7’den 70’e tüm Düzce’nin faydalanmasına yönelik atılan adımların bir an önce görsel olarak ortaya çıkartılması adına aralıksız çalışan ekipler, stadın şehre kazandırılması için özverili şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

"DÜZCE İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

Düzce’nin tüm Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir spor şehri olması için çabaladıklarını, yedek stadın haricinde Şıralık'ta oluşturulacak spor kampüsünün birçok amatör branşa ev sahipliği yapacağını ifade eden Başkan Dr. Faruk Özlü, “Her alanda Düzce’mize katma değer sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu kapsamda şehrimiz genelinde ortaya koyduğumuz duruşu ‘Spor Şehri Düzce’ konusunda da koruyoruz. Bu şehir ve Şıralık bölgesinde oluşturmak için çaba sarf ettiğimiz kampüs, sporun kalbinin burada atmasını sağlayacak. Kısa sürede yedek stadımızın yapımını tamamlayacağız. Ekiplerimize gösterdikleri özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.