Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığının ortaklaşa başlattığı “Camiden Spora” sloganlı proje kapsamında anlaşmalı bir Kuran Kursu öğrencileri 4 branşta ders almaya başladı.


Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Diyanet işleri Bakanlığının çocukları spora teşvik etmek amaçlı başlattığı ”Camiden Spora” projesi için tüm camiler dolaşıldı ve çocuklara yaz okulları broşürleri dağıtıldı. Yaz aylarında kuran kurslarına katılan 5-18 yaş arası çocuk ve gençlere sporu sevdirerek boş zamanlarında spora yöneltmek amacıyla hayata geçirilen proje için Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları camileri dolaşıp broşürleri çocuklara ulaştırdılar. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesi altında, çocuklar 16 branşta yaz okulu faaliyetlerine katılabilecek.


Bu proje kapsamında Kuran Kursu öğrencileri, voleybol, satranç, futbol ve basketbol branşlarında eğitimler alarak fiziksel anlamda da gelişimlerine katkı sağlayabilecekler. Kuran Kursu öğrencileri ilk spor aktivitelerine voleybol ile başladı.