Düzcespor hafta sonu Çanakkale’de Çanakkale Dardanelspor karşısına çıkacak. Dardanelspor ligde küme düşmemek Düzcespor ise Play-Off iddiasını sürdürmek için çok önemli bir müsabakaya çıkacak.

İki takımın zorlu randevuya çok önem verdiği öğrenildi. Dardanelspor grupta ligde kalesinde çok gol gören bir ekip görüntüsü çiziyor. Dardanelspor sezon içerisinde 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 mağlubiyet alırken attığı 35 gole karşılık kalesinde 49 gol gördü.

Düzcespor şampiyonluğa oynamasına rağmen kalesinde çok gol gören ekipler arasında yer alıyor. 30 maçta 12 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan kırmızı lacivertliler, attığı 47 gole karşılık kalesinde 40 gol gördü.

Düzcespor hafta sonu oynayacağı maçta puan veya puanlar aldığı takdirde son üç maça rakiplerine oranla avantajlı girecek. Düzcespor kritik karşılaşma öncesi ligde 47 puan, Dardanelspor ise 32 puan topladı. Düzcespor taraftarlarının Çanakakale deplasmanında takımlarını desteklemek için 5 otobüs ile desteklemeye gideceği öğrenildi.