3. Lig 2 Grup’ta sezonun 5. haftasında Çarşambaspor’un ardından İskenderunspor’da da teknik direktör değişikliğine gidildi. 5.  hafta sonunda gelindiğinde yaprak dökümü başlayan 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk iddiasıyla 2021-2022 sezonuna başlayan İskenderunspor da istenilen sonuçlar gelmeyince Ümit Karan’ın görevine son verildi.

İskendurunspor yönetimi teknik sorumlu Ümit Karan ile yollarını ayırdığını duyurarak yerine, takımda sezon başından bu yana CEO olarak görev yapan Jan Olde Riekerink’in getirildiğini açıkladı. Açıklamada “İçimizde teknik ekip sorununu çözmek istiyoruz” denildi.

REKTORTMEN TAKIMA 2. TEKNİK ADAM

Yeni sezona büyük bir bütçe harcamasıyla, şampiyonluk iddiasıyla başlayan ve  transfer rekortmeni olarak ifade edilen İskendurunspor 2021-2022 futbol sezonunda ligde yaptığı 5 maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik almıştı. Hatay temsilcisi son maçında deplasmanda Siirt İl Özel İdarespor ile 0-0 berabere kaldı.

DAHA ÖNCE ÇARŞAMBASPOR

Yine Düzcespor’un gurubunda yer alan ve ligin 4. haftasında kötü sonuçlar alan Samsun temsilcisi Çarşambaspor’da Kenan Yelek ile yollar ayrılmış, yönetim Kenan Yelek’in yerine göreve Ufuk Sarı’ya getirmişti.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ