Düzcespor profesyonel tarihinin ilk takım kaptanı Cihat Gümüşova vefat etti. 1967 yılında Düzce Gençlikspor ve  Düzcespor takımlarının birleşmesi ile kurulan  Düzcespor’un ilk takım kaptanı Cihat Gümüşova hayatını kaybetti.

Düzcespor’un şampiyon olarak 3. Lige çıktığı 1967-1968 futbol sezonunda takım kaptanlığını yapan emekli eğitimci Cihat Gümüşova ayrıca   Düzce Gençlik spor İlçe Müdürlüğü görevinde de bulunmuştu. Çeşitli  dönemlerde Düzcespor alt yapısında antrenör olarak görev yapan Gümüşova, Düzcespor’un canlı tarihlerinden bir isimdi.  Öncü medya ailesi olarak Cihat Gümoşova’ya Allah’tan rahmet, kederli  ailesine ve sevenlerini başsağlığı diliyoruz.

DÜZCESPOR YÖNETİMİN’DEN BAşSAĞLIĞI MESAJI

Düzcespor Yönetim Kurulu, yaşama veda eden, Düzcespor profesyonel tarihinin ilk takım kaptanı Cihat Gümüşova için başsağlığı mesajı yayınladı.

Başsağlığı mesajında, “ 1967 yılında Düzce Gençlikspor ve Düzcespor takımlarının birleşmesi ile kurulan Düzcespor’un ilk takım kaptanı Cihat Gümüşova’yı kaybettik. Farklı dönemlerde Düzcespor alt yapısında antrenör olarak görev yapan ve Düzcespor’un canlı tarihlerinden biri olan Cihat Gümüşova’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerini başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

82  yaşında hayata gözlerini yuman Düzcespor'un efsane kaptanı Cihat Gümüşova yarın Bahçeşehir'deki evinden alınarak, Düzce Merkez Camiye getirilecek. Gümüşova, Büyük Camii'de öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Düzce Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek.