2015-2016 sezonuna kötü başlangıç yapan Voleybol ve Basket takımlarımız son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle  ligin üst taraflarına çıkmayı başardı.

Spor severler gelen galibiyetlerin takım olma ruhunun iyi olmasından kaynaklandığını ve bunun da galibiyetlerin gelmesini sağladığını ifade etti.

Sezon başında kaybedilen puanlar uyum ve geçiş sorunundan kaynaklanıyordu  bu uyum sorunu ve geçiş dönemi atlatıldıktan sonra seri galibiyetler geldi ve  Düzce ilini sevindirdi.

Düzce Belediyespor Voleybol takımının bu hafta sonu oynayacağı müsabaka çok önemli .Bu müsabakada Düzce taraftarların salonu tıklım tıklım doldurması gerekiyor. Düzce Belediyespor’un gücünü gösterecek bir müsabaka olacağından taraftarın desteği ile lider Adana Akgomed takımının yenilebileceği ifade edildi.


Düzce Belediyespor Voleybol takımının Altekma deplasmanında aldığı galibiyetin değerlendirmesini yapan antrenör Hamit Sakal bu konuda şu görüşlere yer verdi “ Ligde bundan sonraki her maçın büyük önemi var. Play – Off sıralamasında bulunan bütün takımlar konumlarını korumak istiyor. Bu da bütün maçları iddialı duruma getiriyor. Takımda büyük bir uyum ve koordinasyon var. Ekip ruhu ile hareket ediyoruz. Bu yüzden geri düştüğümüz maçları bile çevirebiliyoruz’ Belediyespor’unAltekma galibiyeti ile ligdeki puanı 30’ı çıktı.