“HER ZAMAN SPORCU’NUN VE SPOR’UN YANINDAYIZ.”

Geleneksel Tenis Ligi Turnuvalarının ödül töreninde bir konuşma yapan Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Turnuvanın düzenlemesinde  emeği geçenlere teşekkür ederiz. Sağ olsunlar.  Katılan sporcuları da kutlarım. Biz de Çilimli Belediyesi olarak bu turnuva katkı sağlamak istedik. Bundan sonra da turnuvalar devam etsin. Daha renkli turnuvaları gerçekleştiririz. Biz, Çilimli Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız.  ” ifadesinde bulundu.

 ÖDÜLLER SAHİPLERİNE TÖRENLE VERİLDİ

Çilimli Belediyesinin  Geleneksel Tenis Ligi Turnuvalarının ödül törenine,  Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Çilimli  protokol mensupları ile belediye meclis üyeleriyle çok sayıda davetli katıldı.

  Daha önceki turnuvalarda Pandemi  tedbirleri nedeniyle yapılamayan ödül töreni bu turnuva sonunda gerçekleşti. Geleneksel  Tenis Ligi turnuvalarda    bu güne kadar dereceye giren katılımcılara ödülleri Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ile protokol mensupları tarafından verildi.  Tören,  hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu.

Haber: Harun Can Şerbetçi