Spor referans programı Öncü TV’nin bir ekran klasiği Sportmence, yine dopdolu bir bölümle izleyicisini ekrana kilitledi. Yeni gününde salı günlerinin vazgeçilmezi olan ve usta gazeteci Harun Can Şerbetçi’nin sunumuyla ekrana gelen programa Düzcespor Eski Genel Kaptanı ve EVCEK Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Muharrem Özçifti ve Düzce Postası gazetesi yazarı gazeteci Metin Köseer konuk oldu.

DÜZCE’DE TÜM SPORTİF FALİYLETLER KONUŞULDU

Sportmence’nin 30 Kasım Salı akşamki programında, Düzcespor’un İskenderunspor mağlubiyeti, bundan sonra oynanacak maçların değerlendirilmesi, Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerimiz, Çilimli Belediyespor ve Beyköy Belediyespor’un aldığı sonuçlar, Düzcespor’un vefat eden eski teknik direktörü Şahap Bayav’ın Düzcespor’un Şıralık’taki tesislerine isminin verilmesi konusunda girişimde bulunulması, amatör ligler ile DüzceBelediyesi1881 Güreş İhtisas Kulübü’nün başarısı ve Düzce’de devam eden tüm amatör küme ele alındı. Programda ayrıca,  EVCEK Atlı Spor Kulübünün Otizmli bireylere bedelsiz atlı terapi eğitimi verme önerisi de dile getirildi.

“DÜZCESPOR, RAKİBİNE TOPLA OYNAMA İMKÂNI VERMEMELİ”

Düzcespor Eski Genel Kaptanı ve EVCEK Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Muharrem Özçiftçi, Düzcespor’un İskenderunspor karşışında aldığı mağlubiyeti değerlendirerek, “Takımımız nerdeyse 75 dakika rakibe top oynattı, topu biz iyi kullanamadık. Düzcespor, 65. dakikalarda kalesinde gol görmeye başladı, niyeyse…” diye konuştu.  Özçifçi, bu grupta her takımın her takımı yenebileceğini belirterek, “Bundan sonra artık oynayacak maçlara bakılmalı. Düzcespor kaliteli bir takım olduğunu söyleyerek, “Önümüzde 4 maç var, ben bu maçlardan 10 puan bekliyorum” dedi.

“ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR İYİ YOLDA”

Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1. Grup’ta yer alan ve namağlup lider olan Çilimli Belediyespor’u tebrik eden Özçifci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Çilimli Belediyespor, 4 maçta 4 galibiyet aldı, 10 gol attı ve kalesinde hiç gol görmedi. Bu Çilimli Belediyespor’un başarısına katkı verenleri tebrik ederim. Beyköy Belediyespor bu maçta da bir şansızlığını kıramadı. Genç bir takım. Maltepespor maçına 1- 0 galip başladı ancak şansı yoktu ve sahadan yenik ayrıldı. İleride daha iyi sonuçlar alacağına inanıyorum.”

“ŞAHAP BAYAV HOCAMIZIN İSMİ YAŞATILMALI”

Düzcespor’un birçok şampiyonluğunda payı olan Şahap Bayav’ın Düzcespor Şıralık Tesisleri’ne verilmesi önerisinin çok yerinde olduğunu kaydeden Özçifci, “Allah rahmet etsin hocamıza. Adının verilmesi çok yerinde olur.” dedi.  

“OTİZMLİ ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ TERAPİ”

Eski Genel Kaptan ve EVCEK Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Muharrem Özçifçi, otizmli bireylerin alilerine seslenerek, “Otizmli çocuklara atlı terapinin tıp olarak çok yararlı olduğu biliyoruz. Biz de EVCEK Yaşam Gençlik Spor Kulübü ve Atlı Spor Kulübü olarak otizmli çocuklara ücretsiz eğitim vermek istiyoruz. Buyursunlar gelsinler. Telefonla da bilgi alabilirler.” dedi.

“DÜZCESPOR, DEPLASMAN DA KAZANMALI”

Düzcepostası’ndan gazeteci yazar Metin Köseer de programda, Düzcespor konusunu ele alarak, “Bizim takımımız orta sahada çok kaptırıyor. Defans zorlanıyor.   Şampiyon olacaksan, Düzcespor gibi olacaksın. Rakibine göz açtırmayacaksın.  İskenderunspor mağlubiyeti iyi olmadı. Bizim takım deplasmandan eli boş dönmemeli, sen, Düzcespor’sun. Futbolcu işini iyi yapacak. Bu işten para kazanıyorsun. Kimse bize darılmasın. Biz gerekirse eleştirmeliyiz. Çünkü biz Düzcespor’un şampiyon olmasını istiyoruz. Yönetime de katkı verilmeli. Sürekli bu takıma kaynak getirecek yöntem belirlenmeli. Herkes kombine alsın, yönetici de olsa bürokrat veya başka alanda yetkili de olsa, stada para verip, bilet alıp girsin.” diye konuştu.

“TARAFTARIMIZ SOĞUKKANLI OLMALI”

Düzcespor’lu taraftarlara da seslenen Metin Köseer, “Tribünler de centilmenliği ve soğukkanlılığı korumalıyız.” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Düzcespor taraftarı gerekli desteği her anlamda vermeli, ancak tribünler de tahriklere kapılmamalıyız.”

“ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR’UN BAŞINDA DENEYİMLİ BİR TEKNİK ADAM VAR”

Çilimli Belediyespor’un iyi yolda olduğunu vurgu yapan Köseer. “Bu takımın başında deneyimli, tecrübeli bir teknik adam var. Nedim Akbulut, bu işi bilen, maçı okuyan, deneyimli bir isim. Bu yıl şampiyonluğun geleceğine inanıyorum. Düzcespor’a da 52 Ordu maçında ve Çilimli Belediyespor’a da, Beyköy Belediyespor’a da yapacakları karşılaşmalarda başarılar diliyorum.  Şahap hocamızın çok emeği var, adının verilmesi iyi olur.” dedi. 

 “DÜZCESPOR’UN MAĞLUBİYETİ HAYAL KIRIKLIĞI”

Programın sunucusu Harun Can Şerbetçi ise, Düzcespor’un İskenderunspor maçında aldığı mağlubiyetinin kendisine göre hayal kırıklığı olduğunu söyleyerek “Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu Pazar zorlu bir maç var. 52 Orduspor maçını kazanmalıyız. Puan kaybına  fırsat vermemeliyiz. Düzcespor, iç sahada hiç maç kaybetmedi. İskenderunspor maçından en az 1 puan alınsaydı, ikili averajda çok işe yarardı.” dedi.

“GÜREŞCİLERİMİZ DÜZCE’NİN GURURU OLDU”

Düzce Belediyesi 1881 Güreş İhtisas Kulübü’nün başarılı sonuçlarını da kaydeden Şerbetçi, “Bu kulübümüz, Sakarya’da yapılan turnuvada, Büyük Yıldızlarda, takım halinde, şampiyon oldu. Küçük Yıldızlar da 3. Oldular.   Bu kulübümüzü tebrik ederiz. Desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü ile Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ile Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürümüzü İsa Yazıcı’nın bu başarılarda katkısı çok. Kendilerine teşekkür ederiz.” dedi.  

Harun Can Şerbetçi’nin hazırlayıp sunduğu Sportmence, sezon boyunca her Salı günü saat 20.00’de Öncü TV canlı yayınıyla izleyicisiyle buluşmaya ve birbirinden özel konuların katılımıyla Düzce’de spor gündemini değerlendirmeye devam edecek.

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ