Bölgesel Amatör Lig, 7. Bölge, 1. Gruptaki temsilcimiz Çilimli Belediyespor 5 Aralık Pazar günü saat:  14.00’te Çilimli Stadında Devrek Belediyespor ile karşılaşacak. Yine aynı gruptaki diğer bir temsilcimiz Beyköy Belediyespor ise deplasmanda KDZ. Ereğli Belediyespor ile Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda saat 14.OO’te karşılaşacak.

HEDEF 5’DE 5 YAPMAK

6. hafta maçında Çilimli Stadında, 6 puanla 5. Sırada yer alan Devrek Belediyespor ile oynayacak olan 12. Puanla lider durumda olan Çilimli Belediyespor’un hedefi bu maçı da kazanarak 5’de 5 yaparak şampiyonluk iddiasını sürdürmek. Yeşil beyazlı ekibimiz Çilimli Belediyespor, bu maç için deneyimli teknik adam Nedim Karabulut nezaretinde çalışmalarını hafta boyu devam etti.

BEYKÖY BELEDİYESPOR’UN PUANLARA İHTİYACI VAR

Bu gruptaki diğer temsilcimiz Beyköy Belediyespor ise deplasmanda 10 puanla 3. Sırada yer alan KDZ. Ereğli Belediyspor karşısında deplasmandan puan çıkarma mücadelesi verecek. Oynadığı 5 maçta sadece 1 puan alabilen kırmızı siyahlı Düzce ekibi Beyköyspor’un ligde iyi bir yere gelebilmesi için mutlaka puan veya puanlara ihtiyacı olduğunu bilen Teknik Sorumlalar Çağlar Kul ve İsmail Bektaş, hafta boyunca çalışmalarını takım halinde bu yönde sürdürdüler.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ