Çilimli Belediyespor ve Beyköy Belediyespor, olumsuz hava koşulları nedeniyle TFF tarafından ertelenen Bölgesel Amatör Ligin 15. Hafta maçın 30 Mart Çarşamba günü oynayacaklar.  Çilimli Belediyespor ertelenen 15. Haftasında  deplasmanda  Devrek Belediyespor  ile oynayacak.  Geçen hafta Çilimli Belediyespor’a Çilimli Stadında 2-1 yenilen  8 puanla 8. Sıraya düşen Beyköy Belediyespor ise kendi sahasında lig 2. Olan Ereğli Belediyespor ile oynayacak. 

 ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR  LİGİ İYİ BİR YERDE BİTİRMEK İSTİYOR

Çilimli Belediyespor, 30 Mart Çarşamba günü Devrek Stadında saat 14:00’de başlayacak olan Devrekspor maçı için hazırlıklarını deneyimli teknik adam Nedim Karabulut nezaretinde  Pazartesi gününden itibaren sürdürdü. Çilimli Belediyespor, bu maç için karşılaşmanın oynayacağı 30 Mart Çarşamba günü Devrek’e gidecek. Çilimli Belediyespor için Devrek Belediyespor maçı, ligi iyi bir yerde bitirmek için önem taşıyor.

BEYKÖY BELEDİYESPOR GALİP GELİRSE ÜMİTLENECEK

Düşmeme mücadelesi veren ve  geçen hafta Çilimli Belediyespor’a yenilerek 8. Sıraya gerileyen Beyköy Belediyespor ise  30 Mart Çarşamba günü saat 14:00’de Çilimli Stadında grup 2. Ereğli Belediyespor ile oynayacağı maç öncesi, teknik sorumlular Çağlar Kul ve İsmail Bektaş hafta başından  nezaretinde çalışmalarını devam ettirdi. Ereğli Belediyespor maçı ligde kalma mücadelesi veren  Beyköy Belediyespor  için önemli Beyköy Belediyespor, sezonun son haftalarının yaklaşması nedeniyle bu maçtan 3 puan alması halinde ligde kalma ümidini bir sonraki haftaya taşımış olacak.  

BEYKOZ1908 BU HAFTA BAY

Bölgesel Amatör Ligde, ertelenen 15. Haftasında Beyköy Belediyespor gibi ligde kalma mücadelesi veren  10 puanla 7. Sırada yer alan Beykoz1908 takımı  bu haftayı bay geçecek. 

HAFTANIN PROGRAMI

 Bu grupta 30 Mart Çarşamba günü. Beyköy Stadı:Saat 14:00-Beyköy Belediyespor- Ereğli Belediyespor. Devrek Stadı: Saat:14:00- Devrek Belediyespor- Çilimli Belediyespor. Silivri Stadı: Saat14:00- Silivrispor- Maltepespor.  Bakırköy Şenlikköy Stadı: Saat 14:00-  Bakırköyspor- Kilimli Belediyespor.

Haber:  Harun Can Şerbetçi