“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yılında gururla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm milletimize ve istikbalimizin yegâne teminatı olan çocuklarımıza kutlu olsun.

Düzce Gençlik Spor İl Müdürü İsa Yazıcı tüm dünya çocuklarıyla el el kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu dünyayı yüreklerindeki sevgi tohumları ile yeşertecek olan çocuklarımızın her türlü olumsuzluktan uzak, sevgi ve güven dolu bir ortamda yetiştirilmesi noktasında üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Sizler, bu ülkenin bu milletin geleceğini şekillendirecek en değerli varlıklarısınız. Sahip olduğunuz hakların farkındalığı ile daha nice bayramlar yaşayabilmeniz yolunda çabamızı eksik etmeyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. İstiklâlimizin ve sevincimizin ebedi olması dileğiyle tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.