Her hafta Pazartesi akşamları yayımlanan Sportmence spor programı yine ilgi odağı oldu ve izleyiciler programı soru yağmuruna tuttu. Gelen masajlarda Düzcespor Teknik Direktör Mustafa Sarıgül’ün istifa etmesi istenirken, program konukları İbrahim Nazlı ve Salih Albayrak Sarıgül’ün istifa etmesinin Düzcespor’a fayda değil zarar vereceğini, Düzcespor’un her yıl 3-4 teknik adamın gelip istifa ettiğini ve bundan Düzcespor’un fayda değil zarar gördüğünü ifade ettiler. İbrahim Nazlı, Düzcespor’un ilk 10 dakikan sonra oyunu forse ettiğini ve birçok gol pozisyonu değerlendiremediğini, Düzcespor’un ilk yarıda en az 3-4 kere pozisyona girdiği ama ikinci yarı dünyaları kaçırdığını söyledi. Nazlı istikrardan yana olduğunu ve Düzcespor’un diğer maçlarına bakıldığında mükemmele yakın oyun ortaya koyduğunu, tek eksiğinin gol yollarında son vuruşların olduğunu belirtti. İbrahim Nazlı, “Düzcespor’un eleştirebilecek tek yanı scoot ekibinin olmaması. Ayrıca İzleme Komitesi’nin oynanacak maçları izlemesi gerekiyor ve sezon sonunda bir puanı zaman zaman çok arıyoruz bu puanları parayla bile vermiyorlar,” dedi.

Bir diğer konuk Salih Albayrak, Düzcespor’un Silivri deplasmanında çok iyi oyun oynadığını ve Teknik Direktör Mustafa Sarıgül’ün devam etmesi gerektiğini, gelecek teknik adamın takımı tanımasının zaman alacağını söyledi. Albayrak,

“Benim eleştirim santrofor Malik’in son 10 dakika değil de son 20 veya 30 dakika daha erken oyuna dahil edebilirdi,” dedi. Salih Albayrak, Düzcespor’un yıl sonunda şampiyon olacağına inandığını, Düzcespor’un gerekirse ara transferde birkaç oyuncu da alabileceklerini ifadelerine ekledi.