Temsilcimiz Düzcespor Perşembe günü tarihinin en önemli maçlarından bir tanesine çıkarken rakip takım Orduspor son haftalarda çıkış yakalayan rakibimiz Orduspor play of’a kalmak adına maçlarını oynadığı bu yüzden Düzcespor Orduspor maçının zorlu geçeceği tahmin edilmekte. Düzcespor’un istim üstünde olduğu düşünürken bu müsabaka grubun en önemli maçı gösterilmekte. Düzcespor Barış Özdilki hariç tam kadro ile sahada yer alacağı öğrenilirken bu müsabakada Düzcespor’un süprize izin vermemesi istendi.

OYUNCULARIN MAÇIN ÖNEMİNİ İYİ BİLİYOR

Düzcespor oyuncu grubu Düzcespor Orduspor maçının önemini bildiği öğrenilirken sabırlı ve dikkatli olacaklarını söylediler. Grubunuzda her hafta ayrı süprizler yaşandığı bilinirken ayağımıza gelen bu fırsatı iyi kullanalım dendi. Dün gece yayınlanan Sportmence programına mesaj yolu ile katılan taraftarlar Düzcespor şampiyon olacağına inandıklarını ama maçları tek tek geçelim dediler.

BAYRAKLAR ASILSIN

Düzcespor taraftarları şehre kırmızı lacivert bayrakları donatalım dediler. Gelen mesajlarda evlere iş yerlere caddelere Düzcespor bayraklarını asarak şehri havya sokacaklarını söylerlerken takımlarına güvendiklerini ifade ettiler.