Öncü Haber Spor Servisi’nin ulaştığı bilgiye göre 2021-2022 futbol sezonunda şehre şampiyonluk sevinci yaşatacak ve 2. Lig’e çıkartacak olan bir kadro için çalışmaları sürdüren Düzcespor transfer komitesinin, bu sezon Düzcespor forması giyen oyuncuları Düzce’ye çağırdı.

10 Haziran 2021 Perşembe günü yapılacak görüşmelerin ardından anlaşma sağlanan oyuncular için imza töreni düzenlenecek.  Düzcespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal’ın verdiği rapor doğrultusunda bu sezon vasatı geçemeyen bazı oyuncularla yollar ayrılacak ve kendilerinin kulüp bulması istenecek.

ÇOK ÖNEMLİ OYUNCULAR TRANSFER EDİLECEK

Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu ve transfer komitesinin bir süredir devam eden çalışmalar neticesinde yeni sezon için transfer edilecek olan oyuncuları tespit ettiği öğrenilirken oyuncuların kendi takımlarında başarıya ulaşmış oyuncular olduğu bilgisine ulaşıldı.

Öncü’nün edindiği bilgiye göre iddialı transferlere imza atacak olan Düzcespor, sözleşme imzalatacağı oyuncularla, grubun en favori takımlar arasında gösterilecek.

KULÜBE ZENGİN OLACAK

Düzcespor şanssızlıklarla geçen 2020-2021 futbol sezonunda yedek kulübesinde çeşitliliğin az olması ve oyuncu kadrosunun dar olmasının ceremesini çekerken önümüzdeki sezon futbol sezonunda alternatifi bol ve zengin bir kadro ile mücadele edecek.       

18 TEMMUZ STADYUMU YILSONUNA KADAR YIKILACAK

Bu yılsonunda yapımına başlanacak olan Millet Bahçesi 2. Etap projesi için 18 Temmuz Stadyumu’nun yıkılacak olması “Düzcespor maçlarını nerede oynayacak?” sorusunu gündeme getirdi. Düzce’nin spor şehri olması için çalışmalara hız veren Dr. Faruk Özlü liderliğinde 8 bin 181 kişilik yeni bir stadyum kazandırılması için proje çalışmalarının tamamlandığı bilinirken henüz kazma vurulmadı.

Öte yandan yeni stadın inşası tamamlana kadar Düzcespor’un da maçlarını oynayacağı amatör spor kulüpleri için yapımı devam eden yedek sahada çalışmaların devam ettiği biliniyor. Bu sahanın 2 bin 200 kişilik kapasiteye sahip olması ise spor kamuoyunda ve Düzcespor taraftarında ‘yetersiz’ kaygısına neden olurken taraftarlar en az 10 bin kişilik modern bir stadyumun kente kazandırılmasını istiyor.