Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bu sahada, bu mücadele takdire şayan. Onlarla hem Bolu, hem biz ne kadar gurur duysak azdır. Bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Onların gelmesiyle ne kadar coşkulu oynayacağımız bir kez daha gösterdik. Çok önemli bir maçtı. Kazanılması gereken bir maçtı. Kazandığımız için çok mutluyum. Bu maçı hemen unutup Çarşamba günü oynayacağımız Balıkesirspor maçına konsantre olmamız gerekiyor. Sıkıştırılmış bir program var. Buradan en az hasarla çıkıp, kayıpsız dönersek çok farklı bir yerde bitirebiliriz. Hesaplarımız bu yönde."

 Boluspor oyuncucu Andre Santos, taraftarlarına kendilerini destekledikleri için teşekkür ederek şöyle devam etti: “Koreografiniz, 90 dakika susmayışınız, sadece takımımıza destek verip başka hiçbir saha olayının yaşanmasına müsaade etmemeniz, hatta bu havada stadı doldurmanız muhteşemdi. Siz varsanız daha güçlüyüz. Çaykur Rizespor maçında görüşmek üzere” dedi.

Chukwuma Akabueze ise "Çok önemli bir üç puandı bizim için. Bu üç puan belkide şampiyonluk yolunda bizim için çok önemli olacak. Gol atmayalı uzun bir süre olmuştu. Açıkçası antrenmanda bu tarz vuruşları çalışıyordum. Maçta da bu şans geldi. Gol olduğu için mutluyum” ifadelerini kullandı.