Düzce U-16 ligi, daha önce belirlenen zaman ve saatlerde oynanmaya devam ediyor. 27 Kasım Cumartesi günü devam eden maçlarda genç sporcuların mücadelesi beğeniyle izlendi.  Heyecanlı ve çekişmeli geçen maçlarda forma giyen sporcuların aileleri de tribünlerde yerlerini alıyor. 

27 Kasım Cumartesi günü, Nurettin Zafer Stadında ilk maç Cumayeri Belediyespor U-16 takımıyla Düzce 1907 U-16  takımları arasında oynandı.

Cumayeri Belediyespor 3 puanı aldı

Nurettin Zafer Stadı’ndaki ilk U-16 maçı saat 12.00’de başladı. Bu maçta, Cumayeri BelediyesporU-16 takımıyla, Düzce 1907 U-16 takımları karşılaştı. Maçın ilk yarısında daha çok gol pozisyonuna giren taraf Cumayeri Belediyespor U-16 takımı oldu. Ancak bu takım oyuncuları gol atmayı başaramayınca ilk yarı golsüz son buldu. 

Maçlarını her iki devresinin 40’ar dakika oynandığı U-16 Liginin ikinci yarısında da sahanın hakimi Cumayeri Belediyespor oldu. Bu takım aradığı golü, günün başarılı ismi Hüseyin Efe’nin ayağından buldu. Maç bu skorla son bulunca Cumayeri Belediyespor U-16 takımı sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Bir sonraki maç ise Ağaköyspor’un sahaya çıkmaması nedeniyle oynanamadı. Oynanmayan bu maçta Düzce Başakşehir U-16 takımı 3-0 hükmen galip sayıldı.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ