Düzce Belediyespor yönetim kurulu toplantısı Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu başkanlığında yaptı. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri ve takım antrenörleri de katıldı. Genç ve dinamik yeni yönetim kuruluyla sezona hazırlanan Belediyespor’un yeni ismi ise 1881 Düzce Belediyespor oldu.

Sadece futbolda değil, voleybol, basketbol gibi farklı spor dallarında da çalışmalara devam edileceğini belirten Başkan Kasapoğlu artık daha faal olacaklarını belirtti.
Kasapoğlu, takımın ismine Düzce Belediyesi’nin kuruluş yılı olan 1881’in eklenmesi için de ‘Daha akılda kalıcı ve kolay hatırlanabilir olduğu için böyle bir yenilik yaptık’ açıklamasında bulundu.  
Düşük bütçeyle maksimum başarı yakalamayı hedefleyen 1881 Düzce Belediyespor, yeni sezonda halkla daha fazla iç içe olmak istediklerini belirtti.

Sponsor konusunda da açıklamada bulunan 1881 Düzce Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kasapoğlu şunları söyledi:

“Sponsor arayışımız tabi ki de var. Sponsor olarak sadece maddi yönden değil fikren de destek bekliyoruz. Her türlü fikir alışverişine de açığız. Takımımızla ilgili konularda halkımızla iç içe olmak bizi mutlu eder. Verilen her türlü desteği sponsorluk olarak kabul ediyoruz.”



‘Düzcelilerle daha çok temas halinde bulunalım’


Kendiliğinden oluşan bir takım kimliği olduğunu söyleyen Kasapoğlu şunları söyledi:

“Biz ne yapmak istiyoruz? Aslında, kendiliğinden oluşan bir takım kimliği var Düzce Belediyespor’da. Mücadele ettiği kulvarlarda daha ziyade genç sporcuların yer aldığı bir alt yapı organizasyonlarının ön plana çıktığı ve düşük bütçelerle aslında maksimum başarının elde edildiği bir kulüp kimliği var. Burada biz önceki yönetimlere de teşekkür ediyoruz. Özellikle hocalarımıza da teşekkür ediyoruz. Onların büyük ölçüde özverisiyle sağlanmış başarılar bunlar. Bizde bunu muhafaza edelim, bu kimliği biraz daha güçlendirelim, Düzcelilerle daha çok temas halinde bulunalım, biraz daha bu işin sosyal sorumluluk ayaklarını da artık faal hale getirelim istiyoruz.  Bu maksatla yola çıktık.”



‘Logomuzda bir maskotumuz var’


Dinamizmi ve rekabeti vurgulamak istediklerini isteyen Kasapoğlu konuşmasına şöyle devam etti:

“Tabi logomuzda bir maskotumuz var, burada ki kullanmış olduğumuz görselin manası şu; daha ziyade gençlerden oluşan kadroları biz mücadele içinde tutmak istediğimiz için oradaki dinamizmi, enerjiyi simgelemesi bakımından aynı zamanda rekabetçi yönümüzü de vurgulaması bakımından böyle bir görsel tercih ettik.”

Haber: H. DURNA