Düzce'de 15 Temmuz demokrasi şehitleri anısı dörtlü turnuva düzenlenme kararı alındı. Söz konusu karar, Düzce A.S.K.F. Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce Futbol İl Temsilcisi Gökhan Karadağ, Hakemler Derneği Başkanı Numan Şirin, Komserler Derneği Başkanı Hüsnü Ovalı, Düzce Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Düzcespor Eski Başkanı ve Düzce Eski Futbol İl Temsilcisi Bayram Ali Kubilay'ın bir araya gelerek düzenlediği toplantı sonucu alındı.

Turnuvaya İstanbul’dan Batı Trakyaspor, Yalovaspor, Düzcespor U 19 ve Sivrikaya Sinerjispor katılacağı öğrenildi. Müsabakaların Cuma ve Pazar günleri Nurettin Zafer Stadı'nda oynanacağı turnuva için dün akşam kura çekimi gerçekleştirildi.

Çekilen kura neticesinde 26 Ağustos Cuma günü saat 15:00'da Nurettin Zafer Stadı'nda Düzcespor U 19- Batı Trakyaspor, saat 17:00'da Yalovaspor- Sivrikaya Sinerjispor müsabakaları oynanacak. Galip gelen takımlar Pazar günü saat 17:00'da final maçına çıkacak. Mağlup olan takımlar Pazar günü saat 15:00'da üçüncülük müsabakasına çıkacak. A.S.K.F Başkanı Erdoğan Bıyık 15 Temmuz demokrasi şehitleri adına yapılacak bu turnuvanın geleneksel hale geleceğini ve her yıl daha çok takım katılarak daha renkli hale getirileceğini söyledi. Bıyık, müsabakalar öncesi takımların saygı duruşunda bulunarak maçlara başlayacağını sözlerine ekledi.

Haber; M.YILDIRIM