9 Ekim 2019 Çarşamba günü evinde Sultanbeyli Belediyesporu Ahmet Maran’ın 90. dakikada attığı golle kazanan Düzcespor’da moraller üst düzeyde. Teknik Direktör Adem Neboğlu yönetiminde başlayan antrenman öncesi Sultanbeyli Belediyespor maçının kıs bir değerlendirmesi sonrası Emre Baykal nezaretinde koşu ısınma ve koordinasyon hareketleri ile devam etti. Kaleciler ise Seçkin Asuk nezaretinde ayrı çalıştı. 1 saat 30 dakika süren antrenmanda Sultanbeyli Belediyespor müsabakasında oynayanlar yenileme çalışması yaptı.
Takımda Sultanbeyli Belediyespor müsabakasında gördüğü 4. Sarı kart sonrası cezalı duruma düşen ve maçın 70. dakikasında arka adalesinde çekmeden dolayı sakatlık yaşayan Fırat Hekimoğlu dışında eksik bulunmuyor.Sezonu geç açan ve beraberinde birçok sıkıntılarla boğuşan Düzcespor’da yedi haftası geride kalan grupta 11 puan toplaması sporseverler tarafından takdirle karşılında. Düzcespor’a bundan sonraki süreçte şehir olarak sahip çıkılması gerektiği ve ilerleyen haftalarda takımın daha iyi seviyelerde olması için herkesin taşın altına elini koyması gerektiği görüşünde olan futbolseverler, bu takıma sahip çıkmak için en azından “Vefa Zamanı” kombine biletlere ilgi gösterilmesi gerektiğini ifade ettiler.
Düzcespor Cuma günü yapacağı son antrenmanla çalışmalarını tamamlayıp Erzincan iline hareket edecek. Konaklayacağı otelde maç saatini bekleyecek.