Beyköy Belediyespor bu maçtan mutlaka üç puan almak zorunda.   Kırmızı siyahlı Düzce takımı Beyköy Belediyespor bu zorlu maçtan mağlup alırsa 7. Bölge 1. Gruptan küme düşecek ve bir sonraki sezon Düzce Süper Amatör Kümede oynamak zorunda kalacak. Beyköy Belediyespor küme düşmesi halinde ise Süper Amatör Küme play off grubunda şampiyonluğunu hemen hemen garantileyen Düzce81 Yıldızspor yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde Düzce’yi temsil edecek.  
Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grupta Çilimli Belediyespor ile birlikte ilimizi temsil eden Beyköy Belediyespor,  geçtiğimiz hafta kendi sahasında oynadığı 17.  maçında, Kilimli Belediyespor’a 3-0 yenilince ligde kalma şansını son maça bıraktı. Beyköy Belediyespor ideal kadrosundaki as oyuncularının yer almadığı maçta Kilimli Belediyespor’a 3-0 yenilmekten kurtulamadı ve 9 puanda kalarak alttan 2. Sırada kaldı. Düzce temsilcisi 18. Hafta ve sezonun maçında düşmeme mücadelesi veren ve 10 puanla bir üst sırada yer alan rakibi Beykoz1908 takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Beyköy Belediyespor sezonun ilk maçında kendi sahasında 2-0 yenildiği Beykoz1908 takımıyla deplasmanda oynayacak.


YA 3 PUAN ALACAK YA  KÜME DÜŞECEK
 Beyköy Belediyespor bu maçta mutlaka galip gelmek zorunda.  Aksine sonuçta ise Beyköy Belediyespor Bölgesel Lig 7. Bölge 1. Grupta küme düşecek.    Kırmızı siyahlı Çilimli Belediyespor  takımı BAL’dan düşmesi yeni sezonda  Düzce Süper Amatör Kümede oynamak zorunda kalacak. Beyköy Belediyespor’un yerine ise Düzce Süper Amatör Küme play off grubunda yer alan ve şampiyonluğunu hemen hemen garantileyen Düzce81 Yıldızspor Bölgesel Amatör Kümede Çilimli Belediyespor ile birlikte Düzce ilini temsil etmeyi hak edecek. 


SON MAÇ FİNAL HAVASINDA
Ligde kalma mücadelesi veren Beykoz1908 takımıyla Beyköy Belediyespor maçı 10 Nisan Pazar günü saat 14:00’de Beykoz Stadında oynanacak. 
Haber: Harun Can Şerbetçi