DÜZCESPOR U-19 TAKIMI UMUT VERİYOR.

 2021- 2022 Futbol Sezonunda, U-19 Bölgesel Gelişim Ligi, 5. Grupta yer alan Düzcespor U-19 takımı, 3. hafta maçında, deplasmanda Karacabey Belediyespor takımını 2-0 yenerek 3 puanla tanıştı.  Düzcespor U-19 takımı sahaya, Efe, Kâmil, Sabri, Mihraç, Umut, Efe Koz, Emirhan Cesur, Muhammed, Emirhan Cebel, 11 ile çıktı. Karacabey Hüdavendigar Dikkaldırım Spor Tesisleri sahasında oynan maçta, Düzcespor U-19 takımının gençlerden kurulu oyuncuları rakipleri karşısında güzel bir oyun ortaya koyarken, gelecek için de umut vaat ettiler.

  RAKİBİ KARŞISINDA ÜSTÜN OYNADI.

 Kırmızı- lacivertli U-19 takımı, Kamil’in ilk yarıda attığı golle soyunma odasına 1-0 galip gitti. Düzcespor 19 Takımı, ikinci yarıda rakibi Karacabey Belediyesi U-19 takımına gol fırsatı vermedi. Düzcespor U-19 takımı, Miraç’ın attığı golle durumu, 2-0 yaptı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca kırmızı- lacivertli ekibimiz sahadan 2-0 galip ayrılarak ilk galibiyetini de almış oldu.

   GRUPTA LİDER BURSA YILDIRIMSPOR

Bu gurupta, 2 maç daha oynandı. Ankaraspor U19takımı, EskişehirU19 takımını 2-0 yenerek, puanını 6 yaptı. Diğer bir maç ise aynı ilini iki takımı arasında oynandı. Bu maçta, İnegölspor U-19 takımı, Bursa Yıldırımspor U-19 takımıyla 1-1 berabere kaldı.  Bu grupta, 7 puanı bulunan Bursa Yıldırımspor liderliğini sürdürüyor.  

Haber: Harun Can Şerbetçi.