56 SPORCU KIYASIYA YARIŞTI

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı   işbirliği ile  2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları kapsamında Okulsporları Yıldızlar, Gençler A-B Kros İl müsabakaları tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce’de de gerçekleştirildi. Bahçeşehir kapalı spor salonu önünde başlayan Kros Müsabakalarında 56 sporcu dereceye girmek için bir biriyle yarıştı.

GENÇ ERKEKLERDE ARDA ÇATANOĞLU 1.’LİK ELDE ETTİ

 Okul Sporları Kros Müsabakaları sonunda, Genç Erkekler, A Ferdilerde Arda Çatanaoğlu  Yarışmayı 1. Olarak bitirdi. Aynı kategori de  Ahmad Tahim Kabiri  ise 2. Oldu. Ozan Bozkurt’tun 3. Olarak tamamladığı yarışma da,   Ali Aktaş  ise 4. Oldu. Takımlarda ise 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi 1. Olurken, Düzce Spor Lisesi de 2. Oldu. Genç Erkekler B Ferdilere ise   Melih Muştu 1. oldu.

GENÇ KIZLARDA, SÜMEYYE NUR DÜZGÜN 1. OLDU.

Genç Kızlar, A  Ferdide  ise  Sümeyye Nur Düzgün 1. Oldu. Nisasu Nur Kaba 2. Elde ederken,  Demet Yılmaz 3. Oldu. Bu kategori de ise  Cemre Başak Özçelik  4. Olarak yarışmayı tamamladı , Takımlarda ise Düzce Spor Lisesi, 1. Olarak yarışmayı tamamladı. Yarışmada  15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi 2. oldu.  Genç Kızlar B Ferdide Gülcan Çelebi 1. Oldu.  Bu kategoride ise  Esmanur Şen 2. Elde ederken ve Hilal Kınay da 3.  oldu.

YILDIZ KIZLARDA 1. BÜŞRA ŞEN OLDU

Yıldız Kızlar Ferdi dalında ise şu sonuçlar alındı.   Büşra Şen 1, Asya Şengül 2,  Elanur Çimçim 3, Fatmanur Duman 4.  Takımda ise Gölyaka Hacı Yakup Orta Okulu 1. Elde etti.  Şehit Ercan Eker Orta Okulu 2.  Oldu.  Yıldız Erkek Ferdide Tunahan Zengin 1. Oldu. Efekan Horuz 2. Oldu. Soner Çimçim 3,  Hasan Ali Varol 4.  oldu.

SPORCULARA TÖRENLE ÖDÜL VERİLDİ

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Gülay Ercan takdim etti.

Öncü Spor Servisi