Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında organize edilen ve Düzce’de de gerçekleşen  Okul Spor yarışmaları kapsamında Küçükler, Yıldızlar ve Gençler BOCCE  İl Birinciliği Gençlik Merkezi’nde yapıldı. BOCCE İl Birinciliğine katılan ve derece yapan okullara törenle ödül taktim edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı organize edilen ve Düzce’de gerçekleşen Okul Sporları kapsamında düzenlenen Küçükler, Yıldızlar ve Gençler BOCCE İl Birinciliği 18 Temmuz Spor Salonunda yapıldı. Düzce ilindeki ortaokulların katıldığı BOCCE İl Birinciliği müsabakaları sonunda dereceye giren okullar törenle ödüllendirildi.

ŞÜKRAN- SEDAT ŞEN KARDEŞLER ORTAOKULU 1. OLDU

 BOCCE İl Birinciliği yarışmaları sonunda  kategorilerine göre dereceye giren okullar şöyle oluştu.   Küçükler Kız Kategorisinde Şükran-Sedat Şen Kardeşler Orta Okulu birinciliği elde etti. Yarışmalarda Necmi Hoşver Orta Okulu ikinci olurken, Rıza Malatyalı Orta Okulu üçüncü, Gümüşova Orta Okulu  da dördüncü oldu.

NECMİ HOŞVER ORTAOKULU 1. OLDU.

 Küçükler Erkek Kategorisinde ise  Necmi Hoşver Orta Okulu birinciliği kimseye kaptırmadı.  Bu kategoride,  Fatih Orta Okulu ikinci, Rıza Malatyalı Orta Okulu üçüncü, Özel Saray Orta Okulu dördüncülük elde etti.

CUMAYERİ ANADOLU İHL 1. OLDU.

Yarışma sonunda Yıldızlar Erkek Kategorisinde de  Cumayeri Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu. Atatürk Orta Okulu ikinci, Rıza Malatyalı Orta Okulu üçüncü, Gümüşova Orta Okulu dördüncülüğü hak eden okul oldu.

RIZA MALATYALI OKULU 1. OLDU

Yıldızlar Kız Kategorisinde Rıza Malatyalı Orta Okulu birinciliği elde etti. Bu kategoride  Beyciler Orta Okulu ikinci, Aydınpınar Orta Okulu üçüncü, Şükran-Sedat Şenkardeşler Orta Okulu dördüncü olarak tamamladı.

MEVLANA ANADOLU LİSESİ 1. OLDU

Gençler Kız Kategorisinde Mevlana Mesleki ve Anadolu Lisesi ise birinci olarak yarışmayı tamamlayan okul oldu. Bu kategoride  Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Atatürk Anadolu Lisesi üçüncü, Özel Düzce Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

15 TEMMUZ ANADOLU LİSESİ DE 1. KÜRSÜYE ÇIKTI

Gençler Erkek Kategorisinde ise 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi birinci, Atatürk Anadolu Lisesi ikinci, Konuralp Anadolu Lisesi üçüncü, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.Dereceye giren takımlara ödülleri yapılan ödül töreni ile takdim edildi.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ