Düzce’nin önemli ve köklü firmalarından Pekintaş A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Olcay, 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluğa doğru giden Düzcespor Kulübü’ne destek vermek amacıyla bir ziyarette bulundu.

Düzcespor’un Şıralık Tesisleri’nde bulunan kulüp binasına, Pekintaş yöneticisi ve Düzce 1903 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Faruk Darıyerli ile birlikte gelen Özhan Olcay’ı kırmızı lacivertli takımın yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Olcay ve Düzcespor yönetim kurulu üyeleri görüş alışverişinde bulunulurken yönetim, Olcay’ın ziyaretinden ve desteğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Düzcespor Başkanvekili Murat Öz,  ayrıca ziyaretin anısına Özhan Olcay’a Düzcespor forması ve bayrağı hediye etti.

“YOMRA’DAN ŞAMPİYONLUK KUPASINI BEKLİYORUZ” 

Ziyarette Öncü Haber’e özel açıklamalarda bulunan Pekintaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Olcay,  şampiyonluk yolunda desteği iletmek ve gelecekteki projeleri konuşmak için geldiğini ifade ederek, “Yönetim kurulumuzu Yomra’ya yolcu edeceğiz. İnşallah güzel haberlerle ve şehrimizi mutluluğa boğan şampiyonluk kupası ile futbolcularımızı burada bekliyoruz.” dedi.

“HER ZAMAN DÜZCE’NİN VE DÜZCESPOR’UN YANINDAYIZ”

Özhan,  kulübe maddi-destek vermek ve gelir sağlamak amacıyla önerilerde bulunduğunu da vurgulayarak, “İp ucu vereyim.  Enerji konusunda önerilerde bulunduk. Şimdi değerlendirmesini yapacaklar.” dedi. Her zaman olduğu gibi Düzce’nin ve Düzcespor’un yanında olduklarını da kaydeden Özhan Olcay, Düzcespor’un bayrak asma kampanyasına üç şirketleri adına üç bayrakla katılacaklarını ve şehrin en güzel yerine astıracaklarını söyledi.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ