“Öncelikle takımımı kutluyorum iyi mücadele ettik” 

82 sayı ortalaması olan bir takımı 60 sayı da tuttuklarını belirten koç İlker Salman “Evet yabancı oyuncuları eksikti ama kalan oyuncular da çok yetenekli. Çok iyi oyunculardan kurulu bir takım bulundukları yeri hak etmiyorlar. İyi mücadele ettik.ilk yarı biraz şut ritmi bulamadık. Ama ikinci yarı ritmi bulunca bizim için iyi bir galibiyet oldu. Geçen hafta kazandıktan sonra bu maç bizim için önemliydi. İyi gidiyoruz inşallah bu şekilde devam ederiz. Yalova takımına bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Basketbol camiasının ve herkesin şimdiden yeni yılını kutluyorum. “ dedi

Öncü haber’in son 2.40 dakika kala genç oyuncuları seyircinin alkışları eşliğinde oyuna alması konusunda düşüncesini sorması üzerine
Gönül isterdi ki çok çok daha süre vereyim diyerek soruyu yanıtlamaya başlayan Salman “ Bunu daha önce de dile getirdim. Gerçekten iyi çalışıyorlar ama şuanda o seviyede değil ama o seviyeye yaklaşmak için çok iyi çalışıyorlar. Bizde imkânımız doğrultusunda süre vermeye çalışıyoruz ve devam da edeceğiz. Sonuçta bu işte genç, yaşlı, yabancı, Türk çok önemli değil. Çalışan iyi iş yapan süreyi alır. İnşallah onlarda devam ederler. Kadroya girmeyen iki üç tane daha Düzceli genç oyuncumuz var. Onlar da çok ciddi potansiyeller. Biz onlara yol gösteriyoruz. Özellikle Yardımcı Antrenörler çok ilgileniyorlar hepsiyle. Bu sene çok süre alamasalar da seneye önümüzdeki yıllarda inşallah aşama kat ederler bizimde katkımız olur. Bizde memnun oluruz. Hem seyirciye hem bize keyif veriyor takıma enerji veriyor. Bizim diğer genç oyuncularımız Doruk olsun, Eray olsun onlarda aynı şekilde enerji veriyorlar o yüzden memnunum. İnşallah devam ederler”  diyerek sözlerini tamamladı.

Düzcespor’un başarılı oyuncusu Doruk Dora Yalova Belediye maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

 “ Kazanmak Zorundaydık “
Haftaiçi çok çalıştıklarını belirten Doruk Dora“ Geçen hafta deplasmanda kazandıktan sonra bu hafta evimiz de kazanmak zorundaydık bizim için önemli bir maçtı. Bugün sahada istediğimiz şeyleri yaptık  savunma da hücumda da. Güzel bir galibiyet aldık inşallah aynı bu şekilde devam ederiz. “ dedi.

Öncü Haber’in Eray ve kendisinin Ulusal basın tarafından takip edildiklerini bu konuda bilgilerinin olup olmadığı sorusuna Takip edildiğimizi biliyoruz diyerek söze başlayan Dora “Bize takımda sorumluluk veriyor hocamız. Bizde bu sorumluluğun farkındayız. Bu sorumlulukla beraber çok çalışıyoruz. İyi oynadıkça, sorumluluk aldıkça basının önünde de oynadıkça bizde çok mutlu oluyoruz ama aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz “ dedi.

Yabancılardan Navvaro’yu örnek alıyorum”  
Türklerden de Ömer Onan idolüm  “ diyen Dora “Şimdi bıraktı Barselona’da Navarro vardı onu çok beğeniyordum.  Türklerden de Ömer Onan’ı örnek alıyordum” dedi.
SPOR SERVİSİ
Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ