Çilimli Belediyespor’un antrenmanın da orta saha oyuncusu Mert Olgun, stoper Gökhan Hıdır ve Azeri oyuncusu Elsan’a Öncü Televizyonu Spor Servisi olarak mikrofon tuttuk.

Şampiyonluğu kovalayan takımlar düşünsün”
Mert Olgun “Karusu güçlü bir ekip, ilk maçta bizi biraz olsun zorlamalarına rağmen koparmıştık. Güzel bir mücadele olacağını düşünüyorum ama inşallah biz kazanacağız. Biz ligi bitirebileceğimiz en üst sırada tamamlamak istiyoruz. İyi bir ekibiz, iyi bir takım arkadaşlığımız ve iyi birde hocamız var. Hocamız güzel bir takım kurdu. Geçen seneden neredeyse kimse kalmadı yeni bir ekip, önümüzde zor maçlar var, Karadeniz Ereğli, Hendek, Alemdağ var. Elimizden geleni yapacağız. Devre arasında şampiyonluk hedefimiz vardı ama kazalar olunca hedefimizi artık üst sıralar olarak belirledik. Şampiyonluk kovalayan ekipler buraya gelecekler onlar düşünecekler artık. Biz sahamızda üç gol yedik mağlubiyetimiz de yok. Gelen rakipler bizim için önemli değil biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

“Burada aile ortamı var “
Gökhan Hıdır “ transferimde emeği geçen yönetim olsun Nedim hoca olsun teşekkür ederim. Kendimde Düzceliyim. Bartın’da bazı olumsuzluklar yaşayınca Düzce’ye gelmeye karar kıldım. Ailevi sorunlar yaşadım, Nedim hoca da eski hocamdır Beyköy Belediyespor’da beraber çalışmıştık. Onun da yardımıyla Çilimli Belediyespor ile anlaştım. Alemdağ olsun , Hendekspor olsun buraya gelecek takımların işleri zor diye düşünüyorum. Burada güzel bir aile ortamı var taraftarımıza Çilimli Belediyespor’a sahip çıkmaların ve desteklerini esirgememelerini istiyor ve hepsine saygılar sunuyorum “ dedi.

“Dünya Sessiz Kaldı”
Elshan Rzazade“ taraftarımız elinden arkamızda duruyorlar bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Allah’ın izni ile daha iyi olup, daha iyi yerlere gitmeye çalışacağız. Bazı müsabakalarda puan kayıpları yaşıyoruz bu bizi de üzüyor ama çalışıp daha iyi yerlere gelmeye çalışacağız. 26 Şubat’ta Ermenistan devletinin Azeri Türklerine uyguladığı Hocalı katliamının yıl dönümüydü. Bizim kadınlarımıza zülüm eden Ermenilere karşı dünya sessiz kaldı. Müslümanlara yapılan zulümlere dünya sessiz kalıyor. Türk dünyası hariç sağ olsunlar görmezlikten gelmediler. Allah’ın izniyle topraklarımız gün gelecek tekrar alacağız. Ben buraya 7 ay geldim. Hem kendi adıma hem de takım adına buraya geldim. Taraftarlarımıza destek olmak için çok çalışıyorum” dedi.

SPOR SERVİSİ