2.Amatör Lig'de mücadele eden Karaçalıspor son haftya girlirken 1. Amatör'e çıkmayı garantiledi. Kuyudüzüspor ile formalite maçına çıkacak olan Karaçalıspor şampiyonluğun keyfini sürüyor. Yaptığı karşılaşmalarda yelgisiz hatta beraberlik dahi almadan gelen Karaçalıspor son maçınıda galibiyet ile kapatmak istiyor. Play-off maçlarının üst üste oynanması oyuncuların performansını da etkiledi. Son maçlarında istenilen mücadeleyi veremeyen Karaçalıspor yine de sahadan galip ayrılmayı başardı. Takımın Antrenörü Tuğrul Duru sezona iyi başladıklarını ve iyi çalıştıklarını kaydetti.

Yapılan çalışmalar sonucunda başarılı olacaklarına inandıklarını, Lig'de 4-5 takımın iyi olduğunu söyleyen Duru, Sezonun yorucu geçtiğini vurguladı. Sürekli çarşamba – cumartesi günleri oynadıklarını, çalışan oyuncuların bazı maçlara gelemediğini anlatan Duru, Bunun dışında yoğun maç temposu nedeni ile antremanlara gelinmediğini belirtti. Dinlenmeden maç yapıldığını ifade eden Karaçalıspor Antrenörü Tuğrul Duru, son zamanların ise aşırı yorgun bir şekilde geçtiğini açıkladı.

Transfer durumunu değerlendirdi

Karaçalıspor'u 1. Amatör Lig'e çıkarmayı başaran Tuğrul Duru transferlerle ilgili olarak değerlendirmelerde de bulundu. Beyköy Belediyespor'un Antrenörlüğü'nü de yapan ve birinci olarak tamamlamasını sağlayan Tuğrul Duru teklifler aldığına değindi. Dışarıda bir takım düşünmediğini ifade eden Tuğrul Duru Düzce'de kalmak istiyor.

Karaçalıspor'un aynı mahalleden oyunculardan oluştuğunu belirten Duru, öncelikle Karaçalıspor yönetcileriyle de konuşacağını kaydetti. Bu sezon takımını 1.Amatör'e çıkaran Tuğrul Duru, geçen sezon için Lig'i izleyemediğini sözlerine ekledi.Amatör Süper Lig'de ise gelecek sezon için favori takımların dışında değişik takımların zirvede olabileceğini düşündüğünü ve sürpriz takım beklediğini vurguladı.