Grubumuzda oynanan maçlar sonunda sürpriz sonuçlar ortaya çıkarken lider durumda bulunan Aksaray Belediyespor kendi evinde Silivrispor ile 1-1 berabere kaldı. 1-0 öne geçen Silivrispor daha sonra kalesinde gördüğü gol ile müsabaka 1-1 sona erdi. Bu duruma göre Aksaray Belediyespor 44 olan puanını 45 Silivrispor 26 olan puanını 27 yaptı.

TEMSİLCİMİZ İKİNCİ YARIDA ÇOŞTU

Temsilcimiz Düzcespor zorlu maçı 4-2 ile geçerken ilk yarı 0-0 sonuçlandı. İlk yarı her iki takım temkinli oynarken ilk 5 dakikada Düzcespor içinde 2 net pozisyonu değerlendiremedi. Ligin 2.yarısında gelen peş peşe goller sonucunda müsabaka 2-0 olurken daha sonra fark bire inip ardından 2 gol daha geldi. Maçın sonlarında kalesinde 1 gol daha gören Düzcespor maçı 4-2 kazanıp puanını 44 yaptı. Düzcespor haftaya Alanya Kestel spor karşısına çıkacak.

Kelkit Belediyespor kendi evinde Siirt İl Özel İdare maçında 2 puan kaybederken 40 olan puanını 41 yaptı. Siirt İl Özel İdare ise 27 olan puanını 28 yaptı. Son haftaların formda takımı Orduspor sahasında Karaköprü Belediyespor’a 2-1 yenilirken play off işini zora soktu. Bayrampaşa ise Sultanbeyli Belediyespor’u deplasmanda 2-1 yenerek play off umudunu sürdürdü. Modafen Kozan Belediyespor’u 2-0 ile geçerken puanını 27 yaptı. Bu maçta 2 gol atan Kefeli yine izleyenleri büyüledi. Kırıkkale Anadolu küme düşen Muğlaspor önünde 2-1 galip iken maçın son dakikasında kalesinde 2 gol görerek 3-2 yenildi. Bu sonuçlar korku filimi gibi olurken takımları ateş bastığı gözlerden kaçmadı.