Düzce 2.Amatör’de 2.hafta maçları hafta sonunda oynandı. Düzce 2.Amatör A grubunda alınan sonuçlar şöyle;

Taşköprüspor Adalı Gençlikspor’u 13-0 yenmeyi başardı. Dedelerspor güçlü rakibi Düzce Aile Sosyal Politikalar ile 2-2 berabere kaldı. Karaçalıspor kendi evinde Çamlıspor ile 1-1 berabere kalıp puanları bölüştü. Üçköprüspor- Dikmelispor’u 8-0 yendi. Düzce Aile Sosyal Politikalar, Yeni Taşköprüspor, Dedelerspor ve Karaçalıspor 4 puanla ilk dört sırada yer alıyor. Ligde Üçköprüspor 3 puanla 5.sırada yer alırken Çamlıspor iki maçta berabere kalıp 2 puan ile 6.sırada. Adalı Gençlikspor ve Dikmelispor iki maçta puan alamadı.

B grubunda Düzce İdmanyurdu Hacıyakupspor ile 1-1 berabere kalarak puanları bölüştü. Ağaköyüspor Yaylaspor’u 3-2 yendi. Beycilerspor Yeni Vakıspor’u 7-0 yenerek sahada şov yaptı. Kavakbıçkı Sancaklarspor arasında oynanan maç nefesleri kesti maçın son dakikalarında Kavakbıçkı attığı gol ile güçlü rakibini 2-1 yenip 3 puanın sahibi oldu. Bu duruma göre Ağaköyüspor ve Kavakbıçkı takımları iki maçta 6 puan alarak ilk iki sıraya yerleşti. Hacıyakupspor takımının 4 puanı bulunurken Beycilerspor ve Sancaklarspor’un 3 puanı bulunuyor. Lige şampiyonluk mücadelesi veren Düzce İdmanyurdu takımı ise iki maçta 1 puan alarak 6.sırada. Yaylaspor ve Yeni Vakıfspor ligde henüz puan alamadı.

C grubunda ise ligin favori takımları kazanarak ikinci maçlarından galip ayrıldı. Suncukspor oynadığı oyun ile göz kamaştırırken Kuyudüzüspor’u 3-0 geçip 6 puana ulaştı. Bir diğer favori takım Kurukavakspor, Pırpırspor’u farklı yenerken kalesinde iki gol gördü. Müsabakayı 8-2 kazanan Kurukavakspor takımı 6 puana ulaştı. Kutlu Köyü Gençlikspor Düzce 1907 takımını 7-0 yenerken rakibine acımadı. Kutlu Köyü Gençlikspor aldığı üç puan ile ligin 3.sırasına yerleşti. Düzce Gençlerbirliği 1 maçta 3 puan ile 4.sırada yer alırken Pırpırspor, Düzce 1907 ve Kuyudüzüspor ligde puan alamayan takımlar arasında yel almakta.