Merkez Hakem Kurulu Semineri açılış töreninin ardından Başkan Mehmet Büyükekşi, Bolu'da bulunan amatör spor kulüpleri ile bir araya geldi. Görüşmeye TFF Başkan Vekilleri Murat Aksu, Yusuf Günay ve Yalçın Orhan, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Müslüm Özmen, Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve Genel Sekreter Kadir Kardaş’ da katıldı.



Mehmet Büyükekşi, beraberindeki heyet ile birlikte ASKF Başkanı Cemalettin Metin'den Bolu'da VE Düzce’de faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri hakkında bilgi aldı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye'de profesyonel tüm takımlarla beraber amatör spor kulüplerinin de başkanı olduğunu, çalışmaların bu anlayışla yapıldığını, Türk futbolunun marka değerini artırmak için projeler yapılarak faaliyetlerin sürdürüleceğini söyledi.

TFF Amatör İşler Sorumlusu ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez de amatör takımlar için daha fazla maddi manevi imkanlar hazırlamaları gerektiğini belirterek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin her defasında amatörlere verdiği önemi dile getirdiğini ve bunun amatörler için büyük şans olduğunu belirtti.



Ziyaret nedeniyle TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye, Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin tarafından günün anısına plaket takdim edilerek ziyaretten duyulan memnuniyet ifade edildi.

Haber: Harun Can Şerbetçi.