TEKİRDAĞ DÖNÜŞÜNDE 9. HAFTA MAÇI

Türkiye Basketbol Federasyonu Genç Kızlar Basket Liginde yer alan Düzce temsilcisi,  Atletik Gençlik ve Spor Kız Basketbol takımımız,  Tekirdağ’daki oynadığı 4 yükselme maçından dönüşünde yorgun çıktığı ligin 9. maçında  Lider Botaş Kız Basketbol takımına karşı iyi bir mücadele örneği göstermesine rağmen yenilmekten kurtulamadı.  Düzce  Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Kız Basketbol takımıyla-Botaş Kız Basketbol takımı maçı, Düzce Bahçeşehir Spor Salonunda , saat 14:00’de başladı. Maçı, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü   Gülay Ercan ile Atletik Kız Basketbol takımı Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. 

 GÜÇLÜ RAKİBİ KARŞISINA YORGUN ÇIKTILAR

Maçın 10 dakikalık ilk çeyreğinde rakibi Botaş’a karşı iyi bir mücadele ve direnç gösteren Bizim Kızlar taktir topladı. İlk çeyrek ise Botaş’ın 3 sayılık farkıyla 16-19 bitti. Düzce Atletik maçın  2. Çeyreğinde  de rakibine 29-43’lük skorla boyun eğdi. 3. Çeyrekte ara iyice açıldı ve konuk takım Botaş, bu çeyreği de 37-64 önde tamamlayan taraf oldu.    Karşılaşmanın Son çeyreğinde 46-74’lük skorla Botaş’ın lehine sonuçlandığı, maçta Bizim Kızlar kendi sahalarında Fenerbahçe’den sonra ikinci mağlubiyetlerini almış oldu.

BİZİM KIZLAR PLAY OFF İÇİN GEREKLİ 4. İÇİN MÜCADELE VERECEK

Bu sonuçla Fenerbahçe  Kız Basketbol takımını da İstanbul’da yenen Botaş Basketbol Kız takımı 18 puanla liderliğine devam etti. Düzce Atletik Gençlik ve Spor Kız Basketbol takımı, bu mağlubiyete rağmen 13  puanla 4. Sıradaki yerini kormuş oldu. Düzce Atletik Kız Basketbol takımının 10. Hafta maçında  ilk maçta, Düzce’de yendiği en takipçisi İstanbul Üniversitesi Kız Basketbol takımıyla zorlu bir maç yapacağı ifade edildi. 

Harun Can Şerbetçi