Düzce Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Kız Basketbol takımı bu maç için Tekirdağ’dan dönüşünde ayağının tozu ile çalışmalara başladı. Düzce Atletik Gençlik ve Spor Kulübü, aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Bizi Kızların 14 Mart Pazartesi günü saat 14:00 de Bahçeşehir Spor Salonundaki oynayacağı maça tüm sporseverleri davet ederek takımlarını desteklemeleri çağrısında bulundu.

BİZİM KIZLAR, BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATMAK İSTİYOR

Türkiye Basketbol Federasyonu Genç Kızlar Liginde yer alan ve geçtiğimiz hafta Tekirdağ’da yapılan U-18 Kızlar Bölge Şampiyonası B grubunun ilk maçında Babaeski Gençlik ve Spor takımını 70-40,  2.maçında da Batı Marmara Spor Kulübü takımını da 91-76,  yenerek gruptaki son maçında Bandırma Basketbol takımını 56-41 yenen ve 3 maçta 3 galibiyetle finale çıkarak rakibi İzmit Belediyespor Kız Basketbol takımını açık farkla 86-59 yenerek Uşak ilinde oynanacak yarı finale çıkmayı hak eden Bizim Kızlar, ligin 9. Haftasında BOTAŞ Kız Basketbol takımını konuk edecek.  

SPORSEVERLER MAÇA DAVET EDİLDİ

Düzce Atletik Gençlik ve Spor Kulübü, Tekirdağ’da elde ettiği bu başarıdan sonra Düzce’ye dönerek, 14 Mart Pazartesi günü Düzce Bahçeşehir Kapalı Spor Salonunda saat 14:00’de başlayacak maçtaki rakibi Botaş ile yapacağı ligin 9. Hafta karşılaşması için hazırlıklarına başladı. Düzce Atletik Gençlik ve Spor Kulübü, tüm Düzceli sporseverleri bu maça davet ederek, destek vermelerini istedi.

Haber: Harun Can Şerbetçi