Düzce Belediyespor namağlup unvanıyla çıktığı maça iyi başladı. Yaptığı ataklarla rakip sahada etkili olmaya başladı. Düzce Belediyespor etkili oyununu sürdürdü ve 10. dakika da oyuncusu Kenan ile 1-0 öne geçti. Atılan gol sonrası Düzce Belediyespor mücadeleye devam etti. Takipçisi Yığılcaspor ile farkı da açmak isteyen Düzce Belediyespor maçı kazanarak yoluna devam etmek istedi. Bu hedef doğrultusunda attığı bir gol ile yetinmedi. Yaptığı ataklarla etkili olan Düzce Belediyespor farkı ikiye çıkaran golü 20. dakika da buldu. Bu dakika içerisinde Düzce Belediyespor geliştirdiği atakta oyuncusu yine Kenan ile ikinci golünü attı.

Konuralpsinerjispor yediği gollere rağmen oyundan kopmadı ve beraberlik için yüklenmeye devam etti. Ancak girdiği gol pozisyonlarını değrlendiremedi. Konuralpsinerjispor gol arayışlarını sürdürürken Düzce Belediyespor'un etkili atakları karşısında zorlandı. Düzce Belediyespor rakibine gol fırsatını vermezken 25.dakika da geliştirdiği atak ile oyuncusu Enes ile skoru 3-1 yaptı. İlk yarının son anlarında girilen gol pozisyonlarından sonuç çıkmadı. İlk yarıyı Düzce Belediyespor Konuralpsinerjispor karşısında 3-0 önde kapattı.

Grup'ta avantaj elde etmek isteyen Düzce Belediyespor hiçbir şekilde riske girmek istemeyerek rehavete düşmedi. Konuralpsinerjispor ise farkı azaltmak için ataklar geliştirdi. Konuralpsinerjispor aradığı golü 40. dakikada Muhammet ile buldu. Farkı azaltan Konuralpsinerjispor ümitlendi. Ancak Düzce Belediyespor kısa süre içerisinde toparladı ve rakibinin ümitlerini ise söndürdü.

Girdiği gol pozisyonlarında tehlike oluşturan Düzce Belediyespor etkili oldu. 45. dakika da Düzce Belediyespor yine Kenan ile gol attı. Konuralpsinerjispor farklı geride olmasıyla oyundan düştü. Rakibinin etkili geldiği ataklarda da zorlandı. Maçın sonlarına doğru oyun hakimiyeti elinde bulnduran Düzce Belediyespor gol pozisyonlarında tehlike oluşturdu. 55. dakika da Düzce Belediyespor Emre ile beşinci golünü attı. Kalan sürede başka gol olmadı. Düzce Belediyespor sahadan 5-1'lik galibiyet ile ayrılırken Yığılcaspor ile olan puan farkını korumaya devam etti.