Düzce Belediyespor Kulübü Başkanı Hatun Albayrak ŞENGÜLOĞLU, uzun süredir Erkek Basketbol takımı antrenörü için ince eleyip sık dokuduklarını takıma en faydalı olacak ismi getirmek için yoğun mesai harcadıklarını belirtti. Bütün bu araştırmalar sonucunda takıma Basketbol 1.Liginde başarılı olmasını sağlayacağına inandıkları hoca olarak Timuçin Meriç'te karar kıldıklarını belirtti. ŞENGÜLOĞLU “Kendisinin başarılı olacağına inanıyor ve büyük bir basketbol potansiyeli olan Düzce’mize çıta atlatacağına inanıyoruz” diye konuştu.

ŞENGÜLOĞLU bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederek ,"Timuçin Meriç'e hoşgeldin diyor ve Düzce’mize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

“EN İYİ KADROYU KURUP YOLA ÇIKACAĞIZ"

Takıma yeni katılan Timuçin Meriç ise yeni oluşumda yer aldığı için mutlu olduğunu belirtirken  "Daralan oyuncu portföyünden en kısa zamanda olabilecek en iyi kadroyu kurup yola çıkacağız. İlk etapta orta sıralarda yer alıp, sonrasında koşulların izin verdiği kadar en iyi sıralarda bulunmayı amaçlıyoruz" sözlerini söyledi.

“ERKEK VOLEYBOL TAKIMIMIZ İÇİN MUSTAFA UYSAL İLE ANLAŞTIK"

Düzce Belediyespor Kulübü Başkanı Hatun Albayrak ŞENGÜLOĞLU, aynı günde 2 imzayı Erkek Voleybol Takımı antrenörlüğü için Umut Hoca’ya attırdıklarını söyleyerek, bildiğimiz tanıdığımız bir hoca takımımızda başarılı olacağına inanıyorum diye konuştu.

ŞENGÜLOĞLU bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Mustafa Umut Uysal'a hoşgeldin diyor ve Düzce’mize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Haber; M. YILDIRIM