Bugün oynanan Düzce Cam Düzcespor- Çorumspor maçı büyük heyecanla devam ediyor. Maçın 15. dakikasında Çorumspor 1 gol atarak öne geçmeyi başardı. Çorumspor sol taraftan geliştirilen akında ceza alanına ortada topla son buluşan 11 numaralı forması ile Suat Kaya röveşatayla topu Düzce Cam Düzcespor ağları ile buluşturdu.

Rakip takım Çorumspor, Düzce 18 Temmuz şehir stadında 1-0 öne geçerken müsabakanın 24. dakikasında Düzce Cam Düzcespor’un sol taraftan geliştirdiği akında topla en son Mehmet Özdıraz sol çaprazdan direk kaleye çektiği sert şutu rakip takım defans oyuncusu çıkartmak istese de top ağlarla buluştu ve 24. dakikada Düzce Cam Düzcespor 1-1 eşitliği sağladı.

Düzce Cam Düzcespor 1-0 geriye düştüğü müsabakanın 40.  dakikasında Altarhan Hidayetoğlu’nun attığı gol ile 2-1 öne geçmeyi başardı. Maçın ilk yarısında ise Düzce Cam Düzcespor 2-1 olarak galibiyeti ele aldı.

Müsabakanın 75. dakikasında Mehmet Özdıraz bir gol daha atarak Düzce Cam Düzcespor rakip takımı 3-1 mağlup etti.

 Düzce 18 Temmuz şehir stadında oynanan Düzce Cam Düzcespor- Çorumspor Futbol Kulübü Müsabakası 3-1 Düzcespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Editör- Nalan Tayyar