Bölgesel Amatör Lig, 7. Bölge, 1. Grup’ta yer alan Düzce’nin iki temsilcisi Beyköy Belediyespor ile Çilimli Belediyespor, sezonun 7. Haftasında Beyköy Stadı’nda karşı karşıya geldi. Düzce Derbisi diye de adlandırılan maçın ilk yarısında Beyköy Belediyespor’da Çilimli Belediyespor da birbirine gol atmayı başaramadı.

BEYKÖY BELEDİYESPOR GALİBİYET SİFTAHI YAPTI

İlk yarısı golsüz eşitlikle biten maçın 64. dakikasında, Beyköy Belediyespor attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılıklı ataklarla geçen maçın 90 dakikasında başka gol olmayınca Beyköy Belediyespor haftalar sonra galibiyetle tanıştı ve 1 olan puanı 3’e çıkardı.  Çilimli Belediyespor’un bu sonuçtan sonra 2. Mağlubiyetini almış oldu. Yeşil beyazlı ekip, şampiyonluk iddiasıyla kendi lige başlayan Silivrispor’un kendi evinde Ereğli Belediyespor’u 3-1 mağlup etmesiyle bu takımla puanı  da 4’e çıktı.

1.GRUPTA TOPLU SONUÇLAR ŞÖYLE:

Bölgesel Amatör Lig, 7. Bölge, 1. Grupta  Maltepespor’un bay olduğu 7. haftada, toplu sonuçlar ise şöyle:  Bakırköyspor:0- Beykoz1908:0, Beyköy Belediyespor :1- Çilimli Belediyespor:0, Devrek Belediyespor: 5- Kilimli Belediyespor:2,  Silivrispor:3_ Karadeniz Ereğli Belediyespor:1.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ