Süper Lig U19'da 13.hafta müsabakaları 22 Mayıs ve 23 Mayıs 2021 tarihlerinde yapıldı. Sahasında Gaziantep Futbol Kulübü'nü 4-0 yenen Galatasaray 35 puanla zirvedeki yerini korudu. 5 maçı ev sahibi takımlar kazanırken, 4 karşılaşmadan deplasman takımları galibiyetle ayrıldı. 1 mücadele ise beraberlikle sona erdi. Haftanın en gollü maçında Trabzonspor evinde Beşiktaş'ı 8-2 yendi. Gol krallığı yarışında zirvede bulunan isim ise rakip fileleri 16 kez havalandıran Galatasaraylı Eren Aydın. Süper Lig U19'da 15.hafta karşılaşmaları 26 Mayıs 2021, 16 hafta maçları ise 30 Mayıs 2021 tarihlerinde oynanacak.

TFF 1.Lig U19'da 11.hafta maçları 19 Mayıs 2021, 12.hafta maçları 22 Mayıs 2021 tarihlerinde oynandı. Ligin zirvesinde, son iki maçında Bereket Sigorta Ümraniyespor ve Royal Hastanesi Bandırmaspor'u yenerek 6 puan alan 31 puanlı Yılport Samsunspor yer alıyor. Adana Demirspor'dan Musa Bulut, attığı 14 golle gol krallığı yarışında en üst basamakta bulunuyor. TFF 1.Lig U19'da 13.hafta maçları 29 Mayıs 2021 tarihinde oynanacak. 2.lig,3.lig ve Amatör takımların U maçları oynanmazken bu oyuncuların çok mağdur olduğu görüldü.

ÜRETİM ŞART

Düzcespor her yıl yaptığı transferlerle nereye kadar bu transferleri yapacak denilirken, spor kamuoyu üretimin şart olduğu konusunda birleşti.

DÜZCE DOĞSAN TARİHÇESİ

Bugün dibe vuran Düzce futbolu bir zamanlar Türkiye'nin en önemli futbol merkezlerinden biriydi. Bolu’nun ilçesi olmamıza rağmen Düzce’de Düzcespor, Düzce Doğsanspor ve Akçakocaspor takımları Türkiye profesyonel liglerinde mücadele ediyordu. Türkiye’nin en önemli futbolcuların forma giydiği, Düzce futbolunun en renkli takımlarından biri kuşkusuz Sivrikaya ailesi tarafından kurulan Kervanspor yada son adıyla Düzce Doğsanspor takımıydı. Kervanspor adıyla kurulan bu kulüp 1982-1983 futbol sezonunda Türkiye Amatör Futbol Şampiyonasında başarılı olarak üçüncü profesyonel lige yükselmiş, profesyonel ligdeki ilk sezonunda şampiyon olarak 2. Türkiye profesyonel ligine çıkmayı başarmıştı. 1986-1987 yılında üçüncü lige düşen Doğsanspor 1990-1991 sezonunda tekrar ikinci lige çıkmayı başardı. 1991-1992 futbol sezonunda Kocaelispor ile aynı grupta yer alan ve şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen bu kulübümüz birinci ligin kapısından dönmüştü. Düzcespor eski Kulüp Başkanlarından Hayri Sivrikaya ve ailesi tarafından finanse edilen Doğsanspor, takımda oynayan Selçuk Sivrikaya'nın vefatının ardından 1992-1993 futbol sezonunda Mudurnu Tavukçuk tarafından satın alındı. Bu takımda bir çok Düzce’li oyuncu yer alırken 3.ligte bulunan Akçakocaspor’da da birçok oyuncu bulunduğu bilinmekte O yıllarda Düzcespor futbol takımında 10 yakın Düzce’li oyuncu vardı, o zamanlar Düzce ilinin 50 bin iken şimdi 400 bin civarında bu yüzden Düzce ilinde her zaman futbolcuların çıktığı, yıllarca Türk futboluna hizmet ettiği gözlerden kaçmadı.

DÜZCESPOR ALT YAPIYA HAZIRLANIYOR

Alınan bilgi doğrultuda Düzcespor Yönetim Kurulunun yeni sezonda alt yapıyı yeni bir dizayn ve vizyon getireceği çok kapsamlı bir alt yapı kuracağı öğrenildi. Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu konu hakkında alt yapı hocalarıyla bir toplantı gerçekleştirdiği kısa sürede Düzce çevresinde bulunan yetenekli gençleri Düzcespor’a kazandıracağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.