Türkiye Basketbol Federasyonu Genç Kızlar Gelişim Ligi’nde ilimizi temsil eden Düzce Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı, 13. haftada Bahçeşehir Spor Salonu’nda saat 14.00’te başlayan maçta Antalya Kepez Belediyesi Kız Basketbol Takımı’nı konuk etti. 

İlgi büyüktü
Düzce Atletik, rakibi Antalya Kepez Belediye maçına sporseverlerden ilgi vardı. Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu ile yönetim kurulu üyeleri Orhan Altanlar ve Elif Sezer de maçı izleyenler arasındaydı.

Dört periyotta da üstün
İç sahada sezonun son maçına çıkan Bizim Kızlar rakibi karşısında 4 periyotta da üstün bir oyun sergiledi. Bizim Kızlar maçın ilk periyodunu 20- 16, ikinci periyodunu da 27- 24 tamamlayarak ilk yarıyı galip bitirdi.  Düzce Atletik, üçüncü periyodu 54- 33,  dördüncü periyodu ise 66- 47 üstünlükle tamamlayarak sahadan ayrıldı. 

Son rakip Beşiktaş
Üçüncülüğünü sürdüren ve yoluna devam etmek isteyen Atletik, sezonun son maçında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Düzce Atletik bu maçı da kazanması halinde kendi grubunda yer alan takımlarla çapraz eşleşme ile eleme maçları yapacak. Bizim Kızlar bu maçlardan başarıyla çıkması halinde finallere gitmeyi hak edecek. 

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ