İkinci Amatör A Grubu’nda mücadele eden ve ligin bitimine üç hafta kala birinci amatöre yükselmeyi garantileyen Düzce Gençlerbirliği, sevincini Aydınpınar’da düzenlediği bir gece ile kutladı.

 

Geceye  Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Erdoğan Bıyık, Türkiye Futbol Federasyonuf Düzce İl Temsilcisi Bayram Ali Kubilay, TÜFAD Düzce Şubesi Başkanı Mustafa Yıldırım, Düzce Gençlerbirliği başkanı Nuh Yüksel, teknik direktör Sedat Demirel, takımın yönetim kurulu ve futbolcuların yanı sıra, takıma destek veren esnaf da katıldı.

 

İlan edilmeye hazırlanılan şampiyonluğun da kutlandığı gecede, Aydınpınar Köyü gençlerinden takıma yeni katılanların ekip ile kaynaşması de hedeflenirken, spor camiası bir arada gündem hakkında görüş alış verişi yapma olanağı da buldu.

 

İkinci Amatör A Grubu’nda mücadele eden ve en yakın rakibinin altı puan önünde olan Düzce Gençlikspor, kalan üç maçından birinde rakip takım ligden çekildiği için hükmen galip sayılacak. Diğer iki maçtan sadece bir beraberlik alması durumunda ise şampiyonluğu garantileyecek.

 

Spor kamuoyu, rakipleri ile arasındaki güç farkı göz önünde bulundurulduğunda takımın kalan maçlarını kaybetmesinin uzak bir ihtimal olduğuve Düzce Gençlerbirliği’nin şampiyonluğunun neredeyse kesin olduğu değerlendirmelerini yapıyor.