Türkiye Basketbol 2. Ligi A gurubunda mücadele eden Düzce Gençlikspor, Ormanspor'la karşılaştı ve maçı 58- 66 kaybetti.
Karşılaşmanın ilk periyotunda temsilcimiz Düzce Gençlikspor baskılı oyun kurdu ve rakibinin atak geliştirmesine engel oldu.

Periyot ortalarına kadar Düzce Gençlikspor üstünlüğü sürdürdü. Ormanspor serbest atışlarla farkı azalttı ancak Düzce Gençlikspor rakibinin öne geçmesine izin vermedi. Özellikle son saniyelerde Düzce Gençlikspor üst üste basketler buldu ilk periyotu Düzce Gençlikspor 20-10 önde kapattı. İkinci periyotta her iki takım savunmaya önem verdi sayı bulmakta zorlandılar periyot ortalarına gelindiğinde Düzce Gençlikspor takım faulünü doldurdu. Ormanspor yaptığı atakları baskete çevirdi ve 31-33 önde tamamladı. 3. periyotta mücadele başa baş devam ederken takımlar birbirine fark atamadı ancak kıyasıya bir mücadele oldu. 3. periyot 46-46 berabere bitti.

Son periyotta çekişmeli ve harektli bir oyun sürdüren iki takım da periyot başlarında Düzce Gençlikspor öne geçerek fark atmaya başladı. Daha sonra Ormanspor farkı kapatarak oyunda dengeyi sağladı.

Maçın son dakikalarında Düzce Gençlikspor çok top kayıpları yaşadı. Son saniyelerde Ormanspor bulduğu sayılarla öne geçerek oyunu bu şekile sonlandırdı. Zaman zaman gerginliklerin yaşandığı maçı Ormanspor 58-66 kazandı.