Basketbol 2. liginde mücadele eden ve ilk üç maçınıda kaybeden Düzce Gençlikspor bugün deplasmanda oynadığı Vestel karşılaşmasından da farklı mağlup ayrıldı.

Oyuna istediği gibi başlayamayan Düzce Gençlikspor rakibi'nin Basketlerine'de engel olamadı. Mücadeleyi bırakmamasına rağmen rakibin baskısına direnemeyen Gençlikspor ilk periyotu 22-17 Vestel önde tamamladı. 2. Periyot'a da Vestel'in üstünlüğü devam etti. Farkı iyice açan Vestel serbest atışlarda da boş dönmedi.

Düzce Gençlikspor bir türlü aradığı basketleri bulamadı. Vestel farklı üstünlüğüne rağmen oyunu bırakmazken temsilcimize de kolay basket kazandırmadı. 2. Periyodu 42-28 alan taraf Vestel oldu. 3. Periyot'ta Düzce Gençlikspor basket bulamakta zorlandı.

Vestel bu durumu lehine çevirmeyi başardı. İyi oyununu sürdüren Vestel son periyod'a büyük farkla önde girdi. 3. periyod'u Vestel 63-40 önde tamamladı.

Son periyotta farkı iyice açan Vestel takımı Düzce Gençlikspor'a kolay basket kazandırmadı. Kendi bulduğu basksetlerle müsabakayı 92-59 kazanan taraf evsahibi Vestel oldu ve Düzce Gençlikspor ligdeki 4. maçındada galibiyetle tanışamadı.