Türkiye Kadın Futbol Takımı sezonun ilk yarısının son maçında grup lideri Boyabat Kadın Futbol Takımı ile karşılaştı. Düzce 18 Nurettin Zafer Stadında oynan maçı Düzce Kadın Futbol Takımı 3-2 kazanarak galibiyet serisini 3’e çıkardı. Bizim Kızlar bu galibiyetle, puanını da 9’a yaparak Boyabat Kadın Futbol Takımının ardından averaj farkı ile 2. Sırada yer aldı. Düzce Kadın Futbol Takımı böylece 4 maçta bir yenilgi ve 3 galibiyet alarak lige iyi bir başlangıç yapmış oldu. 

İLK 45 DAKİKA’DA 3 GÜZEL GOL

Düzce Nurettin Zafer Stadında saat 12:00’de başlayan Düzce Kadın Futbol Takımı ile Boyabat Kadın Futbol Takımı arasındaki maçın ilk 25 dakikası karşılıklı ataklarda geçti.  Düzce Kadın Futbol Takımı daha sonra rakibi Boyabat Kadın Futbol Takımı önünde üstünlüğü ele geçirdi ve ilk galibiyet golünü Ayşen’in ayağından buldu. Bizim Kızlar daha sonra Duygu’nun attığı güzel bir golle skoru 2-0’a taşıdı. Yine günün başarılı ismi Zeynep bende varım diyerek takımına 3. Golü kazandırdı.

İKİNCİ 45 DAKİKA’DA BOYABAT’TAN 2 GOL

İlk yarısı Düzce Kadın Futbol Takımın 3-0 üstünlüğü biten maçın ikinci yarısında konuk Boyabat Kadın Futbol Takımı ilk yarıya oranla daha bir atak sergileyerek, ilk golünü attı.  Skor böylece 3-1’e geldi. Maçta bir gol daha bulan Boyabat Kadın Futbol Takımı, skoru 3-2’ye taşıdı. Bu skordan sonra her iki takımda karşılıklı gol arayışına girseler de bundan başarılı olmadılar. Maç, Düzce Kadın Futbol Takımının 3-2 galibiyeti ile son buldu. Maçtan sonra her iki takım arasında centilmenlik örnekleri sergilendi. 

TARAFTAR DESTEĞİ MAÇ BOYUNCA DEVAM ETTİ

Güneşli bir havada oynanan Düzce Kadın Futbol Takımı ile Boyabat Kadın Futbol Takımı maçını Nurettin Zafer Stadı tribünlerinde çok sayıda taraftarda izledi. Düzceli taraftarlar maç boyunca tezahürat desteğinde bulunarak, alınan galibiyette pay sahibi oldular.  Türkiye Kadın Futbol 3. Liginin ikinci yarısı 16 Nisan’da başlayacak. Düzce Kadın Futbol Takımı ilk yarının ilk maçını Karabük Kadın Futbol Takımıyla yapacak. 

 Haber: Harun Can Şerbetçi