16 GRUP, 85 TAKIM

Düzce Kadın Futbol Kulübü takımının yer aldığı 3. Lig maçları 19-20 Şubat Tarihlerine başlıyor. Kuraları önümüzdeki günlerde çekilecek olan Kadın Futbol 3. Ligi’nin 2021- 2022 sezonunda başvuru şartlarını yerine getiren 85 takım yer alıyor. 16 grup halinde oynayacak olan Türkiye Kadın Futbol 3. Ligi’nde yer alan Düzce Kadın Futbol Kulübü takımı H grubunda mücadele edecek.

DÜZCE TEMSİLCİSİNİN BULUNDUĞU H GRUBUNDAKİ 5 TAKIM

Düzce Kadın Futbol Kulübü takımının grubunda yer alan 5 takım ise şunlar: Düzce Kadın Futbolspor, Kemerspor- Karabük Gençlerbirliğispor, Boyabat Eğitimspor, Kastamonu Gücüspor.

PLAY OFF MAÇLARI SONUNDA 8 TAKIM 2. LİG’E ÇIKACAK

Bölgesel olarak oynanacak olan Kadınlar 3. Ligi’nin statüsü de belli oldu. Kadın Futbol 3. Ligi’nin  normal sezonunda müsabakalar 16 grupta çift devreli olarak yapılacak. Normal sezonun ardından oynanacak play-off maçları sonrasında 8 takım 2022- 2023 sezonunda Kadınlar 2. Lig’de yer alma hakkını elde edecek.

Geçerli bir mazeret olmaksızın ligden çekilen, müsabakalara çıkmayan ve müsabakalara çıkmadığı için hükmen mağlubiyet kararı ile ligden çıkarılan takımlar, takip eden 2 sezon boyunca Kadınlar 3.Ligi’nde yer alamayacak. İlgili kulüplerin yöneticileri de kadın liglerindeki kulüplerde görev yapamayacak.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ