Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu ve Yönetim Kurulu basın gününde Düzce basınını çağırarak önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yardımcısı Zekeriya Korkmaz, Düzcespor’un Türkiye’de borcu olmayan ilk beş takımdan bir tanesi olduğuna değinerek, “Biz kimseden para istemedik sadece manevi olarak destek istedik.” dedi.

DÜZCE NEDEN BÖYLE

9 BAL takımı Türkiye’yi ayağa kaldırarak Spor Bakanı ile telekonferans şeklinde konuşma gerçekleştirdi. Yapılan bu konuşmada Spor Bakanından söz aldıkları görülürken Düzce ise bunu neden ve niçin yapamadı bilinmiyor. Kulislerde konuşulan Düzce hiçbir zaman bir araya gelemez sözleri konuşulduğu sırada Düzce’nin yıllardır böyle ve kimse kimsenin iyi olmasını istemediği söyleniyor.

DÜZCESPOR YÖNETİMİ GEREĞİNİ YAPTI

Düzcespor Yönetim Kurulu göreve gelir gelmez bütün borçları ödeyerek borcu olmayan kulüpler arasında yer aldı. Düzcespor Yönetim Kurulu yaptığı transferlerle beğeni toplarken Yönetim Kurulu tarafından Düzce ilinde birlik beraberliği sağlamak için yoğun çaba harcadıklarını ama bazı kesimlerin bu çabayı görmezlikte geldiği ifade edildi.

ÇOK DAHA HIRSANLANDIK

Düzcespor Yönetim Kurulu’nun yaptığı açıklamada bu durumların bizi daha da hırslandırdığı yeni sezonda Düzcespor’un çok daha iyi olacağı söylendi. Düzcespor Yönetim Kurulu Düzce ilinin tek yumruk olması halinde önlerinde kimsenin duramayacağının bilinmesini istediler.