Hafta sonu oynan maçlarda Kirazlıspor, Hamidiyespor karşısında sahadan üç puan ile ayrıldı. Bu müsabakada Hamidiyespor’un kalecisi Tolga sakatlanarak sahadan çıktı. Kirazlıspor rakibi Hamidiyespor’u 3-1 yendi.

Çilimli Belediyespor deplasmanda Gölyakaspor karşısında ilk 10 dakikada 2-0 öne geçmesine rağmen farka gidemedi. Gölyakaspor, Çilimli Belediyespor karşısında ikinci yarıda bir gol bulmasına rağmen maçı 2-1 kaybetti.

Cumayeri ilçe sahasında oynanan maçta Cumayeri Belediyespor, Akçakocaspor takımları her iki yarıda gol atamayınca müsabaka golsüz sona erdi. Nurettin Zafer Sahasında oynanan Bahçeköy ile Üçyol müsabakası 1-1 devam ederken Bahçeköyspor maçın son dakikasında attığı gol ile Üçyolspor’u 2-1 yenmeyi başardı ve üç puanın sahibi oldu. Bahçeköyspor ilk üç puanını alırken Üçyolspor henüz puan alamadı.

Düzce Belediyespor, Kuzey Yıldızı takımını 2-0 yenerken ligde 4. galibiyetini aldı. Düzce Belediyespor bu galibiyeti ile puanını 12 yapmayı başardı.
Aydınpınarspor maçın ilk 30.dakikasında rakibine gol atamazken daha sonra Sivrikaya Sinerjispor’u 8-1 yendi. Elmacıkspor ise Yığılcaspor’u ilk 30 dakikada attığı gollerle 2-1 yenmeyi başardı.

Diğer yandan Düzce Amatör Süper Ligi’nde ilk 4 hafta geride kalırken oynanan maçlarda herhangi bir olay gerçekleşmedi.