Cumayeri ilçe sahasında oynanan Bahçeköyspor- Cumayeri Belediyespor müsabakasında; Bahçeköyspor çok gol kaçırırken, Cumayeri Belediyespor girdiği pozisyonları iyi değerlendirip müsabakayı 3-0 kazanmayı bildi. Müsabakanın ikinci yarısında her iki takım taraftarlarının da dahil olduğu tartışmalar yaşandı. 

Olayların seyir göstermesi üzerine Cumayeri emniyeti araya girerek müdehalede bulundu. Daha sonra jandarma ekibi gelerek olayların daha da büyümemesi için yardımcı oldu.

Öte yandan Nurettin Zafer sahasında Kuzey Yıldızı ve Akçakocaspor karşı karşıya geldi. Son haftaların en iyi mücadelesi olarak gösterilen maçta 1-0 öne geçen Kuzey Yıldızı, ikinci yarıda galibiyeti koruyamayarak sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Kuzey Yıldızı teknik sorumlusu Ali Akgün kendi hesabından yaptığı açıklamada hakemlere ver yansın etti. Yığılca ilçesinde ise Yığılcaspor -Düzce Belediyespor müsabakası gerçekleşti. 0-0 sonuçlanan müsabakada her iki takımda gol pozisyonuna girmekte zorlandı. Kaynaşlı ilçesinde Pandul Elmacıkspor ile karşılaşan Kirazlıspor rakibini 2-1 yenerek düşme potasından uzaklaştı. Haftasonu oynanması gereken bir diğer müsabaka Gölyakaspor-Hamidiyespor karşılaşması Gölyaka ilçe sahasının elverişli olmaması nedeniyle oynanamadı. Müsabakanın hafta arasında Cumayeri ilçesinde oynannacağı ifade edildi.