Kaynaşlı Belediyespor’un bu galibiyeti ile 7 maçta 7 galibiyet aldığı görüldü. Lig 2.’si Çilimli Belediyespor Şıralık 2 No’lu sahada oynadığı Düzce Belediyespor müsabakasını geriden gelerek 2-1 kazanmayı bilip 3 puanın sahibi oldu.

Çilimli Belediyespor-Düzce Belediyespor maçında her iki takımda bir penaltı attılar. Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı takımı Elmacıkspor’u penaltı golü ile galip gelirken 3 puan alıp puanını 14 yaptı.  Bu maçta her iki takım da çok koşan, mücadele eden takım hüviyetinde olduğunu gösterdiler.

Aydınpınarspor deplasmanda Özsüt Avlayan takımını 4-0 yenerek üç puan aldı. Aydınpınarspor bu galibiyeti ile puanını 14 yaptı.

Aziziyespor-Cumayeri Belediyespor maçında tam 12 gol atıldı. Cumayeri Belediyespor bu müsabakayı 8-4 kazanıp puan hanesine üç puan kaydetti. Cumayeri Belediyespor aldığı galibiyet ile puanını 13 yaptı. Aziziyespor ise 5 puanda kaldı.

Ligin yeni takımlarından Karaca Çobanspor Gölyaka’da esti gürledi. Karaca Çobanspor, Gölyakaspor’u deplasmanda 4-2 yenerken puanını 5 yapıp kendisini tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.
Yığılcaspor kendi evinde Bahçeköyspor’u 4-2 yenerken puanını 13 yaptı. Bahçeköyspor aldığı mağlubiyet ile küme düşme potasından çıkamadı.