Kadın Futbol 3. Liginde yer alan Düzce Kadın Futbol takımı, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen 1.hafta karşılaşmasının yerine, fikstür gereği 2. Haftadan başlayacak olan lig maçını Düzce Nurettin Zafer Stadında 26 Mart Cumartesi günü saat 12:00de Bartın İli temsilcisi, Kemerspor Kadın Futbol takımıyla oynayacak.   Düzce Kadın Futbol takımı, sezonun 2. Hafta maçı için hazırlıklarını teknik sorumlu, Ahmet Kara ve yardımcısı Rümeysa Kütük nezaretinde tam kadro olarak sürdürdü.

 HEDEF; İLK MAÇ’TAN 3 PUAN

 H grubunda yer alan Düzce Kadın Futbol takımının hedefi; ilk maçta, kendi saha ve seyircisinin önünde rakibi Bartın Kemerspor Kadın Futbol takımı yenerek lige 3 puanla başlamak. 

ERTELENEN MAÇ 5 NİSAN’DA

Düzce Kadın Futbol takımı olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen 1. Hafta karşılaşmasını 5 Nisan Salı günü, deplasmanda, Karabük Gençler Birliği Kadın Futbol takımıyla saat 12:00’de oynayacak.

 SPOR SEVERLERİ MAÇA DAVET ETTİLER

Düzce Kadın Futbol takımı yönetim kurulu ise Düzceli sporseverleri bu maça davet etti. Kadın Futbol takımı yaptığı  çağrıda Düzceliler bu maçta,  tribünlerde yerlerini alarak  takımlarını desteklemelerini istedi.  

Haber: Harun Can ŞERBETÇİ