2020 Tokyo Olimpiyatları'na kota hakkı elde eden tek kadın milli halterci olan Düzceli Nuray Levent, şampiyonluk hedefiyle ülkemizi temsil ettiği olimpiyatlarda yarın ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracak. Düzce’nin gururu 21 yaşındaki Nuray, Türk halterini 64 kiloda temsil edecek.

A grubunda 9 ülke sporcusuna karşı kürsü mücadelesi verecek olan Nuray, saatler 13.50’yi gösterdiğinde Düzce’yi ve tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyecek. Nuray’ın rakipleri M.G. Charron (Kanada), G. Bordignon (İtalya), E.A. Ando, (Filipinler), M. Rodriguez (Küba), W.H. Chen (Tayvan), L.M. Schweizer (Almanya), S. Davies (Büyük Britanya), A.Palacios Dajomes (Ekvator), M. Pérez (Kolombiya) olacak.

9 yıl önce başladığı halter sporunda aradan geçen sürede ulusal ve uluslararası pek çok rekor ve madalyanın sahibi olan Nuray Levent bu kez ülkemizi dünyanın en büyük spor organizasyonu olimpiyatlarda altın madalya kazandırarak gururlandırmak istiyor. Düzce’nin kalbi de olimpiyatlarda halter dalındaki ilk sporcusu olan Nuray için Tokyo’da atıyor.